"Sve pesme ću posvetiti njoj..."

Proslavljeni glumac održaće koncert u Kombank Dvorani 26. decembra. Tim povodom govorio je o tome s kim će svirati, kome će taj nastup biti posvećen, kao zašto se mini- turneja zove po stihu Džonija Štulića.

"Sve pesme ću posvetiti njoj..." Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Rade Šerbedžija tradicionalno nastupa krajem godine u Beogradu. Ovog puta, publika će imati priliku da ga čuje u Kombank Dvorani 26. decembra, a već sledeći dan, Šerbedžija nastavlja turneju u Nišu i završava je 28. decembra u Čačku.

"Ne volim da najavljujem svoje goste, jer još uvek mislim da sam mogu napuniti salu koju zakažem", kroz smeh je rekao Šerbedžija na konferenciji za novinare.

On kaže da voli da iznenadi publiku, ali je ovog puta Damir Urban insistirao da njegovo ime bude na plakatu.

"Rekao mi je 'sve će proći, a neće se znati da smo zajedno svirali', pa sam morao da otkrijem s kim ću deliti scenu".

Mini turneja koju će Šerbedžija održati nosi ime po stihovima pesme Džonija Štulića "Meni se dušo od tebe ne rastaje".

"Mi smo oduvek bili dobri prijatelji. Znao je da dođe kod mene kući u ponoć, u neke sitne sate, pa bismo šetali po Zagrebu i ćutali. Najlepše se ćuti sa Štulićem, jer je on veliki brbljivac, haha! To je ljubavna poruka njemu", u dobrom raspoloženju prepričavao je anegdote Šerbedžija.

Upitan da li će možda neku pesmu posvetiti svojoj nedavno preminuloj prijateljici, našoj slavnoj glumici Mileni Dravić, Šerbedžija je rekao da će sve pesme posvetiti njoj.

"Prosto, ne mogu da izdvojim jednu pesmu. Sve su za nju".

Izvor: MONDO, Tijana Dušej Ristev

Povezano

Sve vesti