Brutalno nasilje u diskoteci u Kragujevcu!

Autor:

Bokser Jovica L. (24) brutalno je pretučen i izmasakriran staklenom flašom u tuči koja je izbila u kragujevačkom noćnom klubu "Volpe", pišu danas beogradski mediji. Uhapšene su dve osobe, dok se još za desetak traga.

63
A- A A+

diskoteka klub kafić izlazak noćni provod žurka Foto: Mondo/Goran Sivački

  Mladom bokseru su u obračunu teško povređene noge, pošto su nasilnici s njih bukvalno kasapili kožu razbijenim staklenim flašama, piše Kurir.

U tuči su povređene još tri osobe, među kojima su dvojica pripadnika kraljevačkog odreda Žandarmerije koji te večeri nisu bili na dužnosti.

"Kurir" piše da je uhapšen menadžer kluba i njegov brat koji se juče sam prijavio policiji nakon što je saznao da mu je brat uhapšen.

Tuča pred diskotekom - pokušaj ubistva

Motiv krvavog obračuna navodno je bio sukob dve suprotstavljene kriminalne grupe iz Aerodroma zbog neraščišćenih računa oko poslova obezbeđenja. Ti sukobi datiraju od pre četiri godine, a navodni vođa jedne grupe je jedan od dvojice uhapšenih, piše list.

"Tuča je izbila u separeu kluba 'Volpe' kada je obezbeđenje diskoteke napalo četvoricu mladića. S njima u društvu bila su i dvojica pripadnika Žandarmerije kraljevačkog bataljona, koje su napadači zadržali napolju, a boksera su ostavili u klubu...", rekao je izvor lista.

Pucnjava u Novom Sadu, ima mrtvih!

U tuči je jednom žandarmu napukla jagodična gost, dok je drugom otkinut deo uha.

"Najgore je prošao bokser koga je nekoliko napadača uvuklo u diskoteku o dok je tuča trajala, sekli su mu tetive po nogama grlićem polomljene flaše. Krvi je bilo na sve strane, a sve se događalo naočigled brojnih gostiju kluba. Muzika je sve vreme treštala, a kad je u jednom trenutku stala, neko od huligana je uzviknuo muzičarima da nastave da sviraju...", rekao je izvor "Kurira".

Izvor lista navodi da je mladić pobegao iz diskoteke puzeći po asfaltu.

Incident se dogodio proteklog vikenda.

Povezano

Sve vesti