Vučić s Borisovim o pripremama za dolazak Putina

Autor:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa potpredsednikom Vlade Rusije Jurijem Borisovom o odnosima dve zemlje i pripremi posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji u januaru sledeće godine.

63
A- A A+Vučić je rekao postoji pomak u oblastima železničke infrastrukture, energetike i vojnotehničke saradnje rbije i Rusije i ocenio da je Turski tok od velikog značaja za Srbiju, saopštila je kancelarija predsednika Srbije..

Borisov, koji je kopredsednikom Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju Srbije i Rusije, rekao je da su trgovinski i politički odnosi na visokom nivou, dodaje se u saopštenju.

Putin opet dolazi u Srbiju, evo i kad!

Predsednik Srbije rekao je da postoji potencijal za razvoj poljoprivredne proizvodnje i da je uveren da će biti sve više proizvoda koji će moći da se plasiraju na rusko tržište.

Sastanku su prisustvovali ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar odbrane Aleksandar Vulin i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.

Povezano

Sve vesti