Sudar "titana" - nova runda!

Autor:

Jelena Karleuša protiv Vojislava Šešelja!

10
A- A A+

Iako je nedavno objavila da će se povući sa Twittera, i da će se publici sledeći put "obratiti" novim spotom, Jelena Karleuša je prekršila to obećanje zbog obračuna sa Vojislavom Šešeljem.

JK je na svom profilu podelila govor čoveka koji kritikuje Šešelja uz poruku "Da je svaki čovek na Balkanu kao ovaj čovek", na šta joj je lider Srpske radikalne stranke uzvratio teškim rečima, preko domaćih medija.

"Da li znate zašto su izumrli dinosaurusi? Zato što su imali ogromnu telesinu, kao ona, a suviše mali mozak. Taj tako mali mozak ne može dugodočno da upravlja celim telom. Kažu da je ona pevačica, ja to ne znam, je l' propevala Karleuša? Ja samo znam da se ona razgolićuje, a nikad je nisam čuo da stvarno peva. Ako je propevala, neka mi neko pošalje neku njenu pesmu da čujem," rekao je Šešelj za "Alo".

Karleuša, za sada, nije odgovorila na njegovu prozivku. Niti je ovo prvi put da se njih dvoje javno svađaju. Pre nekoliko godina, Šešelj je vređao Jeleninog oca Dragana, što mu pevačica nije oprostila.

Povezano

Sve vesti