Šta je s Lalatovićem? "Opet zdravstveni problemi"

Autor:

"Učestvovao je u pripremi taktike koju smo sproveli na utakmici", naveo je Dragan Šarac posle meča u Novom Sadu.

Šta je s Lalatovićem? "Opet zdravstveni problemi" Foto: MN Press

Treći put u 16 prvenstvenih utakmica ove sezone Nenad Lalatović nije vodio svoje igrače sa klupe Radničkog iz Niša, ali ne zbog suspenzija...

Prema rečima njegovog pomoćnika Dragana Šarca u pitanju su zdravstveni problemi koji su ga nakon pobede u Bačkoj Palanci (0:2) udaljili i od klupe na terenu "Karađorđa" protiv Proletera - u meču koji su Nišlije dobile posle preokreta (2:1).


"Što se tiče izostanka šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, on nije vodio ovaj meč zbog zdravstvenih problema, ali je učestvovao u pripremi taktike koju smo sproveli na utakmici", kazao je Šarac posle utakmice, dok je prema informacijama Arene Sport mladi stručnjak doputovao s ekipom u Novi Sad, bio u hotelu, ali nije bio na meču.

Lalatovića nije bilo na klupi Radničkog ni u do sada jedinom porazu ove sezone protiv Crvene zvezde, kada mu je pozlilo pred početak utakmice.

Između mečeva u Bačkoj Palanci i Novom Sadu bilo je nezadovoljstva kod navijača Radničkog koji su se oglasili saopštenjem, da bi Lalatović na konferenciji za medije pred duel sa Proleterom govorio o ovoj temi i istakao da on odgovara samo "Bogu i Ivici Tončevu".

Dragan Šarac nije detaljnije pojasnio o kakvom se zdravstvenom problemu radi i nakon utakmice na "Karađorđu" želeo je da priča o trijumfu svojih igrača.

"Proleter je u prvom poluvremenu pokazao da je odlična ekipa, bio je bolji i zasluženo je imao prednost. Mi smo na ovom meču bili hendikepirani, igrali smo bez šestorice prvotimaca i to se svakako osetilo u našoj igri. U drugom poluvremenu smo pokazali karakter, bili smo čvršći, agresivniji i to nam se na kraju isplatilo", kazao je Šarac koji je priznao da im je kod pobedonosnog autogola Zarije Lambulića mnogo pomogao loš teren stadiona u Novom Sadu.

Izvor: MONDO/TV Arena sport


Njegov kolega sa druge strane Dragan Radojičić, takođe je govorio o karakteru igrača - no, u prvom poluvremenu.

"Čestitam Radničkom na pobedi, ali mislim da moji momci nisu zaslužili da večeras izgube. U prvom poluvremenu smo pokazali karakter, zasluženo smo vodili, a u nastavku smo pali. Na to su verovatno uticale i dve prinudne izmene zbog povreda Bukorca i Čovića. Utakmica se okrenula u korist Radničkog posle penala i mi smo nažalost ostali bez bodova", naveo je trener najprijatnijeg iznenađenja sezone uz ocenu da se nada da će zadržati mesto u gornjoj polovini tabele i nakon reprezentativne pauze.

Pogledajte detalje sa te utakmice...

Izvor: YouTube/Superliga

Povezano

Sve vesti