Beograd dobija još jednu atrakciju! (FOTO)

Autor:

U Beogradu će krajem meseca biti otvoren jedan od najvećih i najmodernijih zabavnih parkova u regionu, Star Land, koji će se prostirati na 5.200 kvadratnih metara Beogradskog sajma.

Beograd dobija još jednu atrakciju! (FOTO) Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bg

Najmodernije mašine koje će "prevariti" vaš mozak da stvarno vozite automobile kao u "Paklenim ulicama", ili ratujete kao u "Ratovima zvezda", pa do mašina iz kojih možete "upecati" poklon za dragu osobu, romantičnog karosela, do "bajkovitog grada" za one najmlađe... moglo bi se reći da je sve spremno da se dugme uključi i da zabava počne.

Manji radovi u Star Landu još uvek se privode kraju, ali sasvim je sigurno da će 29. novembra, kada svaka mašina zasija i pusti muziku, Beograd dobiti novo mesto za zabavu koje nudi sadržaje za sve generacije, odnosno mesto gde će i odrasli postati deca.

U Star Land uloženo je tri miliona evra, biće zaposleno 60 ljudi, a izgradio ga je kineski investitor, koji je zakupio Hale 7, 8 i 9 Beogradskog sajma na pet godina, a planira da tu vrstu zabave proširi i na ostale veće gradove u Srbiji.

Pogledajte fotografije:

Direktorka parka Star Land Marina Nikčević pokazala je kako mašine funkcionišu, a ekipa Tanjuga je neke i isprobala, među njima i "roll car", ili kola koja se okreću u krug, od kojih vam se zavrti i u glavi, ali i u stomaku.

"Hala 7 je zabavnog karaktera, namenjena za tinejdžerski i malo stariji uzrast. Ne bih da otkrivam koji tip mašina je sve ovde postavljen, više bih volela da posetioci dođu, vide i da uživaju, jer stvarno je nešto novo i fantastično", kaže Nikčević.

Tinejdžeri i odrasli tu će moći da igraju basket, bilijar, pikado, stoni hokej i fudbal, da utonu u virtuelnu realnost i uživaju u video-igrama, ali i da se takmiče sa mašinom u plesanju i "pecaju" plišane igračke.

Hala 8, objašnjava Nikčević, namenjena je za uzrast do 12 godina, a tu je postavljena velika trambolina, tobogani, autići na sudaranje, dok je Hala 9 urađena u stilu "bajkovitog grada" i prilagođena uzrastu od tri do šest godina.

Takođe, tu je i "dvorac" sa toboganima, igraonica plaža koja je ispunjena peskom, rođendaonica, ovde će deca moći da se voze vozićem, prodavnica poklona, ali i igrice koje će edukovati decu i razvijati njihovu logiku.

Nikčević kaže da će se mašine i oprema iz godine u godinu modernizovati, kako na tržištu budu pristizali novi izumi za zabavu.

Star Land će raditi svakog dana od 10 do 22 časa, ulaz će biti besplatan, dok će se na lojaliti kartici uplaćivati suma novca koju posetilac želi i može da izdvoji za zabavu.

Povezano

Sve vesti