Nakon tri godine, Plejboj zečice i terapija...

Autor:

Zvanično su se razveli!

Nekadašnji holivudski par Ben Aflek (46) i Dženifer Garner (46) su sada zvanično razvedeni, prenose strani mediji.

Njih dvoje su objavili da se razilaze još 2015. godine, ali se ceo proces odužio zbog Aflekovih problema u vezi sa alkoholizmom zbog čega je dosta vremena proveo na rehablitacijama. U međuvremenu je stigao i da bude u vezi sa producentkinjom Lindzi Šukas, ali i "Plejboj" zečicom Šonom Sekston.

Sada "TMZ" prenosi da je privatni sudija potpisao njihove papire za razvod, kao i da par nije imao advokate, već samo jednu advokaticu koja im je pomogla oko papirologije. Takođe, podelili su imovinu na "ravne časti" jer nije bilo potpisanog predbračnog ugovora.

Ben i Dženifer dele starateljstvo nad njihovo troje dece, ali su se dogovorili i da narednih šest meseci svi zajedno odlaze kod terapeuta na seanse kako bi se deca što bolje privikla na to da im roditelji zvanično nisu više u braku.

Glumački par je bio u braku deset godina, od 2005. godine, a dok je Ben trenutno konačno "singl", glasine su da je Dženifer našla novu ljubav.

Strani mediji tvrde da glumica trenutno izlazi sa biznismenom Džonom Milerom (40) koji je generalni direktor i predsedavajući kompanije "CaliGroup", koja poseduje lanac od 41 "CaliBurger" restorana.

Uprkos svemu, Ben i Dženifer su ostali u dobrim odnosima i često imaju zajedničke aktivnosti koje uključuju decu.

Pa šta, popila žena malo... (VIDEO)

Povezano

Sve vesti