Marjanovići u rijalitiju?!

Autor:

Domaća štampa prenosi da bi udovac i svekar ubijene Jelene Marjanović mogli da se nađu pred kamerama koje ih prate 24 sata, sedam dana nedeljno!

Marjanovići u rijalitiju?! Foto: Mondo/Goran Sivački

Zoran Marjanović, protiv kojeg je podignuta optužnica za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, a zatim vraćena na "doradu", mogao bi uskoro da se nađe pred rijaliti kamerama - ponovo!

Marjanović (39) je prošle godine ušao u Pinkov rijaliti Zadruga, da bi nakon samo nekoliko nedelja bio izveden, a zatim i uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu 2. aprila 2016. godine.

Sada "Alo VIP" prenosi da će Zoran, koji se brani sa slobode, ući u konkurentski rijaliti Parovi na Televiziji Happy, i to sa ocem Vladimirom.

"Dogovor je postignut, porodica Marjanović ulazi u Parove. Ulazi njih petoro, i ovako nešto se ne pamti na domaćoj televiziji," prenosi taj list izjavu izvora sa te televizije. Nije poznato ko su ostalih troje članova porodice.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već dve godine. Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva. On je i pre toga bio privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza. Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji. Protiv njega je podignuta optužnica, ali je već dva puta vraćana na "doradu", poslednji put krajem oktobra ove godine. Marjanović se optužnicom tereti se za krivično delo teško ubistvo, i od 12. juna nalazi se na slobodi, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio deset meseci.

Povezano

Sve vesti