Razbesnela javnost!

Autor:

Gvinet Paltrou ponovo "udara".

Gvinet Paltrou je ovoga puta na meti fanova zbog neprikladnog oproštaja od preminule legende stripova Stena Lija.

Čovek koji je iza nekih od najvećih junaka iz stripova u istoriji, preminuo je u ponedeljak u 96. godini. Zvezde Marvelovog filma poput Roberta Daunija Džuniora, Krisa Evansa i Marka Rafala, oprostili su se od Stena pute svojih društvenih mreža, pa je i Gvinet odlučila da nešto poruči, ali to nije ispalo onako kako se moglo očekivati.

Paltrou koja tumači lik Peper Pots u "Osvetnicima" i "Iron Man" filmovima, pre Stenove smrti je objavila sliku na Instagramu s premijere najnovijih osvetnika gde je pored Krisa Preta. Na fotografiji, Gvinet nosi haljinu koja je na rasprodaju trenutno u njenoj Goop prodavnici, pa je odlučila da je putem ove slike izreklamira.

Za sve koji su voleli Stena Lija! (VIDEO)

Nakon toga je objavljeno da je Sten Li preminuo, a glumica je na toj istoj fotografiji dodala: "Upravo sam čula za Stena Lija, nedostajaće nam".

Očekivano, reakcije ljudi su bili negativne, jer nisu mogli da veruju da je na istoj fotografiji na kojoj promoviše haljinu, odlučila i da se javno oprosti od Lija, a on čak i nije na slici!

Sten Li - biografija legende (FOTO, VIDEO)

Glumica je nakon besa koji je izazvala u komentarima i na drugim društvenim mrežama, odlučila da obriše ovu objavu i od tada nije objavila ništa novo u vezi sa Stenom.

Ovako izgleda fotografija i ismevanje koje je nastalo nakon njene objave:

Povezano

Sve vesti