I Federer "čistio" u utorak, u igri za polufinale

Autor:

Švajcarac u dva seta rešio meč protiv Dominika Tima u 2. kolu Završnog masters turnira u Londonu. Protiv Andersona za polufinale.

I Federer "čistio" u utorak, u igri za polufinale Foto: AP Photo/Alastair Grant/Tanjug

Rodžer Federe je u utorak imao imperativ pobede protiv Dominika Tima. Samo ga je ona, posle poraza od Kei Nišikorija u prvom kolu, ostavljala u igri za polufinala Završnog mastersa u Londonu.

A, kada je moranje, onda je Rodžer najopasniji. Švajcarac je ekspresno pobedio 2:0 (6:2, 6:3), za samo sat vremena i osam minuta. Međutim, još nije obezbedio polufinale u Londonu i vrlo je lako da se na kraju u Grupi B formira trougao Anderson-Federer-Nišikori.

Anderson "počistio" Nišikorija i obezbedio polufinale

Doduše, Kevin Anderson je prvi, a to mesto je učvrstio nakon što je u prvom meču današnjeg programa Nišikoriju dozvolio da mu uzme samo jedan gem. Zanimljivo da je taj meč trajao samo dva minuta kraće od ovog između Federera i Tima.

Tim je drugim porazom izgubio sve šanse za polufinale.

U sredu se igraju mečevi u Grupi A. Novak Đoković i Aleksandar Zverev će na teren od 15 sati, a u terminu od 21 čas igraće Marin Čilić i Džon Izner. Posle prvog kola po pobedu imaju Đoković i Zverev.

Povezano

Sve vesti