KOLIKO si platio piće?!

Autor:

Britanci su ostali u šoku nakon što su saznali koliko je fudbaler potrošio novca za samo 15 minuta koliko je proveo u restoranu.

2
A- A A+

Kristijano Ronaldo i njegova devojka Džordžina su nedavno proslavili prvi rođendan njihove mezimice Alane Martinez, a put ih je u jednom trenutku odveo u elitni londonski restoran "Scotts".

U tome ništa ne bi bilo čudno da se u britanskim medijima nisu pojavile informacije o tome koliko je Portugalac potrošio za 15 minuta provedenih u restoranu.

Ronaldo nije imao rezervaziju i njegova poseta je bila iznenađenje za sve prisutne, a navodno je naručio dve vrste vina - "Richebourg Grand Cru" - flaša košta 18.000 funti, i nešto jeftiniji "Pomerol Petrus" u vrednosti o 9.000 funti po flaši.

"Ronaldo je bio lepo raspoložen. On, Džorždina i još nekoliko ljudi koji su bili sa njima se nisu zadržali više od petnaestak minuta, nisu imali rezervaciju, samo su seli u bar. Popili su po čašu i po, pa odjurili na tenis, nisu čak ni dovršili drugu flašu”, kažu očevici, i dodaju da je to Ronaldu bio sitniš.

Nije Ronaldo štedeo ni na smještaju. Odseo je u jednom od najboljih hotela u Najtsbridžu, a specijalni apartman ga je za jednu noć koštao 11.000 funti.

Bogatstvo slavnog fudbalera se procenjuje na oko 450 miliona dolara.

Pored šestogodišnjeg Kristijanjina, Ronaldo ima i blizance Evu i Matea i Alanu Martinez koju je dobio u vezi sa Georginom.

Kristijano je sa 26 godina odlučio da postane otac, pa je sa surogat majko dobio prvo dete. Nakon toga, strani tabloidi su pisali da su blizanci, dečak i devojčica, začeti u laboratoriji u Los Anđelesu, čiji su dokumenti delom dostupni javnosti.

Povezano

Sve vesti