Rad ima novog trenera - bivšeg igrača

Autor:

Na klupi tima sa Banjice dobro poznato lice - Dragan Stevanović, koji je tokom igračke karijere tri puta nosio dres "građevinara".

0
A- A A+
Dragan Stevanović Foto: MN Press

Rad je nedavno sporazumno raskinuo ugovor sa Zoranom Milinkovićem, a na njegovo mesto danas je promovisan novi šef stručnog štaba, Dragan Stevanović.

Reč je o stručnjaku, koji je tri puta tokom igračke karijere nosio dres Rada.

"Kao bivši igrač Rada, oduvek sam želeo da na Banjici postanem trener i zahvaljujem seuUpravi kluba koja mi je to omogućila i pružila mi šansu. Znam šta se očekuje od mene i spreman sam da odgovorim ovom izazovu. Želim da napravim dobru komunikaciju sa igračima od samog starta", rekao je novi šef struke.

On će na klupi debitovati nakon reprezentativne pauze, u 17. kolu Superlige, kada će ekipa Rada gostovati Čukaričkom na Banovom brdu.

"Ove jeseni sam često gledao Rad i mislim da je ova desetodnedvna pauza došla u pravom momentu da se još bolje upoznam sa igračkim kadrom. Prvo ću raditi na psihološkom podizanju ekipe, jer smatram da je to jedan od ključnih razloga zašto su izostali željeni rezultati, ali iskren da budem u određenim mečevima je izostala i sportska sreća. Želim da implementiram moju ideju i stil igre koji preferiram i da beležimo bolje rezultate na terenu", poručio je Stevanović.

Dragan Stevanović (47) je kao igrač, osim za Rad, nastupao i za Crvenu zvezdu, Radnički iz Obrenovca, Volfsburg, Sent Pauli i grčku ekipu Apolon Smirnis. Tokom trenerske karijere radio je u Zemunu i Rakovici, a na Banjicu je stigao iz Omladinca iz Novih Banovaca.

Povezano

Sve vesti