MONDO saznaje: "Južni vetar" dobija nastavak!

Autor:

Uskoro ćemo gledati i nastavak, ali i seriju od deset epizoda po filmu koji je do sada pogledalo preko pola miliona ljudi!

MONDO saznaje: "Južni vetar" dobija nastavak! Foto: Mondo/Stefan Stojanović

"Južni vetar" je definitivno najgledaniji film 2018. godine u Srbiji i kako kaže reditelj Miloš Avramović, uskoro bi mogli da gledamo i drugi deo, ali i seriju koja će se emitovati na RTS-u.

"Snimaćemo i seriju i drugi deo filma! Verovatno će prvo izaći drugi deo, pa ćemo nastaviti snimanje serije. Još uvek smo u pregovorima", kaže za MONDO reditelj.

"Južni vetar" postaće najgledaniji srpski film?

SPOJLER! (Za one koji nisu gledali film, najbolje da ne čitaju sledeće redove)

Biće zanimljivo videti kakav život živi Maraš nakon boravka u zatvoru i da li će u nova ekipa mafijaških bosova sa korumpiranim policijacima doneti još krvi, prevara, droge i nasilja u beogradsko podzemlje.

Takođe, verovatno ćemo imati prilike da vidimo i kako će se šarmantni kriminalac snaći u ulozi oca, s obzirom da saznajemo da je njegova devojka (igra je Jovana Stojiljković) trudna.

Kako je najavljeno, serija "Južni vetar" kreće u oktobru sledeće godine, a snimanje počinje u martu.

"U seriji ćemo se skoncentrisati na dešavanja oko Petra Maraša, ali posle događaja koje smo videli u filmu", objašnjava Avramović i dodaje da ćemo u nastavku, a možda i u seriji videti neke svetski poznate glumce.

Pogledajte MONDO prilog o filmu

Povezano

Sve vesti