mondo.rs

Severina o golim slikama: Baš sam dobra ženska!

Autor:

Pevačica je prvi put prokomentarisala skandal kada su u javnost isplivale njene privatne golišave fotografije.

29
A- A A+

  Iako su nedavno medije preplavile fotografije na kojima je Severina (46) potpuno gola, pevačica o ovom skandalu mudro je ćutala. Ali, sad je napokon odlučila da se osvrne na sporne slike i kaže kako se osećala kad su iste procurele u javnost.

"Kad su izašle ove slike mene kao od majke rođene u pozi Rembrantovih lepotica, odmah sam nazvala menadžera Tomicu i rekla mu da te fotke lepo stavi na omot CD-a, jer će se puno bolje prodavati od ovih naših obučenih. Obučena ili gola, baš sam dobra ženska", izjavila je Severina ekskluzivno za drugi broj magazina "Appeal" čiju naslovnicu krasi, prenosi "Jutarnji.hr".

Pevačica je otkrila i čiji savet joj je najviše pomogao u tim neugodnim trenucima.

"Najbolji savet dao mi je moj deda: 'Treba se rugati sa životom i nikad ga ne shvatiti ozbiljno'. I često se toga setim. Čak i s ovim golim slikama mene, rugam se životu ili se on ruga sa mnom. Najvažnije mi je da se ne sekiram, jer se onda dobiju bore",  zaključila je pevačica.

U avgustu ove godine su objavljene slike na kojima je Severina potpuno obnažena i u kompromitujućim pozama za koje je njen menadžer rekao da su "nameštaljke i osvete bivših partnera".

SKANDAL: Severina PONOVO gola!

I kao da to nije bilo dovoljno, samo mesec i po dana kasnije, na jednom Internet sajtu su osvanule slike gole Severine - neke su golišavi selfiji, poput onih na kojima samo u gaćicama pere zube, a nekoliko slika je uslikao neko drugi - one na kojima leži tako da joj noge pokrivaju telo "obučena" samo u crvene cipele.

Pre eksplicitnih fotografija, Severina je doživela pravi šok kada je njen privatni snimak eksplicitnog sadržaja sa Milanom Lučićem na jahti 2004. godine procureo u javnost.

Povezano

Sve vesti