Osuđen manijak! Trljao se o ženu u busu na liniji 15

Autor:

Jedan 41-godišnji muškarac iz Beograda uhapšen je jer je u autobusu na liniji 15 polno uznemiravao jednu ženu. Uhapšen je u četvrtak oko 15 sati, a već sutra je pravosnažno uslovno osuđen uz meru obaveznog lečenja zbog poremećaja.

49
A- A A+
autobus pešački prelaz gsp zeleni venac Foto: MONDO, Bojana Zimonjić Jelisavac

  On je osuđen na osnovu sporazuma s Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu prema kojem je priznao krivicu i da ima poremećaj, rekao je danas Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

Osuđen je na uslovnu kaznu od godinu dana zatvora s rokom provere od tri godine i obavezao se da se podvrgne psihosocijalnom tretmanu u Klinici za psihijatriju Kliničkog centra Srbije.

Ukoliko se ne javi na lečenje u roku od mesec dana, ide u zatvor.

On je uhapšen uz pomoć građana koji su ga zadržali u autobusu pošto je prišao T. S, otkopčao šlic, izvadio polni organ i trljao se o nju.

Uhapšen manijak iz tramvaja!

Saslušan je u petak gde je u tužilaštvu priznao krivicu i odmah je izveštačen. Utvrđeno je da ima poremećaj polne sklonosti u vidu froterizma (sklonost ka trljanju o druge ljude u mestima prepunim ljudi).

Manijak iz tramvaja napao dete!

Ponuđen mu je sporazum o priznanju krivice koji je prihvatio, pošto je priznao krivvično delo nedozvoljene polne radnje i bio je i sam svestan da ima problem.

Povezano

Sve vesti