Jelena, plati! (VIDEO)

Autor:

Pevačica će morati da plati 25.000 evra zbog navodne krađe pesme "Krimi rad"

Protiv Jelene Karleuše je pre tri godine podneta tužba za krađu pesme "Krimi rad", pevača Ikbala Nkouboija, poznatijeg kao TLF, kojeg zastupa kuća francuskog biznismena i bivšeg supruga Dare Bubamare Milana Kesića.

On otkriva da sa tužbom i nadoknadom još nije ništa urađeno, ali će "ako treba, umetnik goniti Karleušu do Strazbura".

"Sledeće ročište između mene i Jelene Karleuše je 12. decembra u Beogradu. Ne mogu da odustanem jer je tužbu podneo TLF - on ima ugovor sa mojom firmom, ja ga zastupam za celi svet", rekao je Milan Kesić "Kuriru" i dodao:

Ovako je govorila Dara Bubamara o krađi pesme:

"Karleuša je tužena jer je uzela jednu od melodija, ali se ne odaziva na pozive nadležnih organa. Beži, krije se, ne otvara vrata, ali, ako ne milom, onda ćemo silom da je nađemo"

"Karleuša nije imala dozvolu ni za snimanje, a nema ni za izvođenje pesme 'Krimi rad' i ja u ovoj situaciji ne mogu ništa da promenim, iako znam da je ona sada dobra sa Darom. Na suđenju u decembru moramo se pojaviti i Jelena i ja, više nema odlaganja".

Ako sud u Beogradu usvoji tužbeni zahtev Vesićevog klijenta iz Francuske, Karleuša će morati da im isplati pozamašnu svotu novca.

"Moj advokat je pokušao s njom vansudski da se dogovori, ali ona to nije htela, nije se uopšte odazvala. Klijent kojeg zastupam želi u ovom procesu da ide do kraja, ako bude trebalo i do Strazbura. Naš odštetni zahtev je 25.000 evra i to će Jelena morati da nam plati. Ako ne bude htela, onda će se taj novac prinudno naplatiti blokadom računa ili zaplenom imovine. Žao mi je što je ispalo ovako", rekao je Kesić.

Poslušajte "Criminel" koji je kasnije postao "Krimi rad":

Izvor: YouTube/IK TLF

Podsetite se i našeg priloga s Jelenom Karleušom:

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti