Igraju reprezentacije, a Poketino gleda Barsu - B

Autor:

Zanimljiv izbor menadžera Totenhema koji se "zakleo" da nikada neće voditi Barselonu.

Ljudi iz fudbalskog sveta na različite načine koriste reprezentativnu pauzu.

Leo Mesi i Pol Pogba, koji zbog različitih razloga nisu igrali za Argentinu i Francusku, su trenutno u Dubaiju na odmoru, Žoze Murinjo je posle Crna Gora - Srbija odlučio da pogleda Belgija - Island, a Maurisija Poketina zanima.....španska treća liga!?

Menadžer Totenhema je gledao utakmicu Barselone "B" protiv Kornele ove subote, a mediji prenose da baš u redovima mladog pogona prvaka Španije traži pojačanja za januar.

Kao što je poznato, Poketino i Totenhem se tokom leta nisu odlučili da potroše "ni dinar", a s obizorm na povrede koje su sve redovnija tema na severu Londona - Poketino je shvatio da mora da pojača konkurenciju, ali ponovo bez ozbiljnog trošenja novca, već investiranjem u mlade.

"Skaj Sports" prenosi da mu je posebno interesantan Riki Puig (Katalonci bi rekli Riki Puč) koji je ušao kasno u pobedi rezervista Barse rezultatom 2:1.

Radi se o centralnom vezisti visokom samo 1,69m koga izuzetno visoko kotiraju na listama "najvećih talenata", ali još uvek nije dobio šansu u seniorskom pogonu. Ove sezone je odigrao 12 mečeva za "B" tim i zabeležio jednu asistenciju, a zanimljivo je da je baš ostao na klupi kada je Poketino "svratio" u posetu...

Totenhem je prošlog januara platio 25 miliona funti za Lukasa Muru i tek ovog leta se to pokazala kao dobra investicija, a videćemo da li će biti tako i sa španskim vezistom koga želi.

Ako u Barseloni veruju u njega - teško da će ga pustiti kao Pikea, Fabregasa...

Povezano

Sve vesti