Pogledajte šta je policija zatekla u BMW-u u Beogradu

Autor:

Velika akcija policije Beograda i Novog Pazara. Evo šta su našli u automobilu marke "bmw" u Beogradu.

9
A- A A+

bmw Foto: Printscreen/MUP Srbije

Policija je uhapsila dve osumnjičene osobe za trgovinu heroinom. U akciji zaplenjeno tri kilograma te droge najverovatnije namenjene daljoj prodalji u zemljama Zapadne Evrope.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i Novom Pazaru, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, zaplenili su oko tri kilograma heroina i uhapsili Z.P. (32) iz Novog Sada i A.K.(32) iz Peći zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Oni se sumnjiče da su u dužem periodu krijumčarili i prodavali heroin sa područja Kosova i Metohije na područje Beograda, dok je jedan deo ove droge bio namenjen daljoj prodaji u zemljama Zapadne Evrope.

POGLEDAJTE SNIMAK KOJI JE OBJAVIO MUP SRBIJE:

Izvor: MUP Srbije (mup.gov.rs)

Osumnjičeni su uhapšeni prilikom primopredaje narkotika u Beogradu, a policija je pretresom automobila, marke "bmw", kojim je upravljao Z.P, u prerađenim konstrukcijskim šupljinama, pronašla pet paketa sa oko tri kilograma heroina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Povezano

Sve vesti