Surovo ubistvo ili gaženje, pa bekstvo? Ili oboje?

Autor:

Elektronska izdanja beogradskih novina i tabloida različito izveštavaju o smrti žene u beogardskom naselju Borča. Ukoliko se ne radi o dve odvojene smrti, što bi za jedno naselje, makar i beogradsko, u istoj večeri to bi bilo previše.

7
A- A A+
hitna pomoć Foto: Mondo/Goran Sivački

Policija traga za B.D. (47) zbog sumnje da je nožem ubio suprugu A.D. (43) u beogradskom naselju Borča, saznaju "Novosti". TAbloid "Alo" piše o gaženju van prelaza i poteri za vozačem.

Policija traga za Bekimom D. (47) zbog sumnje da je nožem ubio suprugu Azru D. (43) u beogradskom naselju Borča, saznaju "Novosti".

Prema nezvaničnim informacijama ovog lista, do incidenta je došlo u Ulici borčanskih žrtava, kada je B.D. navodno kolima pratio suprugu, izleteo iz vozila i nožem izbo A.D.

Tabloid "Alo" pak javlja da je jedna žena poginula je kada je na nju u Borči van pešačkog prelaza naleteo automobil karavan bele boje. Vozač je, navodno, bez zaustavljanja nastavio dalje u nepoznatom pravcu.

Žena je preminula na licu mesta. Svedok koji je video obaranje pešaka iz svog automobila, nastavio je da prati vozilo koje je usmrtilo ženu, javlja tabloid "Alo".

Na kraju je i svedok udario i oštetio svoj automobil.

Uviđaj i potraga za vozačem koji je udario pešaka su u toku, piše tabloid.

Tabloid "Kurir" povezuje ova dva slučaja.

- Policiji je prvo stigla prijava da je pešak oboren i usmrćen. Međutim, kada je ekipa došla na lice mesta, konstatovala je da se na telu žene nalaže ubodne rane, i odmah je bilo jasno da je reč o zločinu. Jedan od svedoka video je automobil koji se udaljava, pa je pojurio za njim. Upamtio je tablice, što je pomoglo da se identifikuje osumnjičeni. Kasnije je otkriveno da je par bio u fazi razvoda pa se pretpostavlja da u tome leži motiv zločina - pojašnjava izvor.

Policija traga za osumnjičenim čovekom, koji, kako navode, vozi sivi karavan "pežo 307".

Povezano

Sve vesti