Odgovorila na pitanje koje muči mnoge: Šta RADI?

Autor:

Ne radi na mešalici, to je sigurno!

Odgovorila na pitanje koje muči mnoge: Šta RADI? Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Znamo - slika se i onda te slike objavljuje na Instagramu.

Učestvovala je u rijalitiju, pobedila, snimila par pesama, ponovo učestvovala u rijalitiju, pa izašla zbog operacije (njen povratak u Zadrugu se i dalje čeka), ali pratioce i dalje zanima šta "radi" starleta Stanija Dobrojević? Koji je njen posao? Odakle novac za pesme, putovanja...

Ne, nemojte!

Sada je odgovorila na Instagramu i ne znamo koliko ćete biti zadovoljni odgovorom...

"Pošto me najviše pitate kako izgleda jedan moj dan u Americi, koliko treniram, šta radim...", počela je Stanija "obraćanje" na ovoj društvenoj mreži i odmah pratioce uputila na video u kojem mogu da pogledaju šta radi (uglavnom u kupaćem i tangama).

Da nastavimo:

"Ustajem svako jutro u 7, odmah uskačem u patike i na trčanje! Zatim radim jogu. Kada završim trening i 'beauty' rituale, tek tada započinjem dan uz starbaks kafu. Moje radno vreme sama određujem i organizujem (otkad sam rekla zbogom poslu u kazinu čije sam bila zaštitno lice i radila kao blekdžek diler, više nikada nisam prihvatala nijedan posao koji mi određuje radno vreme!). Često radim na projektima za kazina vezano za marketing i reklame. Promo sam lice prestižne američke firme za suplemente, zatim fitnes opreme, a takođe vredno radim i na sopstvenoj liniji organskih preparata čiji sam vlasnik. Moj posao je ujedno uživanje u životu i dobra zabava".

A, vi? Kako ste?

Povezano

Sve vesti