• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Milena, hvala"

Izvor mondo.rs

Promocija nove monografije o divi srpskog glumišta Mileni Dravić - "Milena Dravić ili ključ snova" autorke Anite Panić, održana je u prepunoj sali Jugoslovenske kinoteke

 Milena Dravić monografija Milena Dravić ili Ključ snova Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Pre mesec dana ostali bez jedne od najvećih glumica bivše Jugoslavije, legendarne Milene Dravić.

Milena je za sobom ostavila pregršt uloga, lepih reči i smeha, i u njenu čast je objavljena monografija "Milena Dravić ili ključ snova" u izdanju Službenog glasnika, koja je večeras predstavljena u prepunoj Kinoteci.

DIVA srpskog filma

"Veliko je zadovoljstvo za Službeni glasnik što je upravo on izdavač monografije o našoj dragoj Mileni, divi jugoslovenskog i srpskog glumišta. Retki su ljudi koji ostavljaju pečat u istoriji, poput Milene, velike dame, vrsne glumice, a pre svega izvanrednog čoveka. Ova knjiga predstavlja omaž njenom životu i radu, i pored toga što sadrži blistave momente iz Mileninog života i karijere, broji i vredne fotografije. Monografija je samo deo zahvalnosti svih nas voljenoj Mileni na svemu onome što nam je ostavila u nasleđe", rekla je Jelena Trivan, direktorka Službenog glasnika.

Knjiga je priređena u srpsko – engleskom izdanju i čini je sedam poglavlja u kojima su predstavljeni život i stvaralaštvo Milene Dravić.

Monografija "Milena Dravić ili ključ snova" sadrži brojne fotografije iz bogate karijere naše najpoznatije glumice, a mnoge od njih su prvi put objavljene u javnosti.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE