Skandal u reprezentaciji: Gaćinović vređao Krstajića!

Autor:

"Sportski žurnal" prenosi da je srpski fudbaler nezadovoljan odlukom selektora da ga zameni u poluvremenu meča protiv Litvanije bacio kopačke i osuo "drvlje i kamenje" po Krstajiću

Skandal u reprezentaciji: Gaćinović vređao Krstajića! Foto: MN Press

Srbija je pobedila Litvaniju (4:1) u Ligi nacija u Beogradu, u meču u kojem je bilo mnogo bure.

Selektor Mladen Krstajić, uprkos ubedljivom trijumfu, posle meča bio je potišten, priznao je da je bilo veoma stresno, a o budućnosti na klupi "orlova" ostao je nedorečen, dok je dan kasnije krenula priča i o njegovoj smeni. 

Šta je to pogodilo Krstajića?

Kolarov: Ko si ti? Koji si trofej osvojio?

"Sportski žurnal" prenosi da je kapiten Srbije Aleksandar Kolarov bio veoma oštar prema Gaćinoviću nakon neprimerene reakcije posle odluke selektora da ga smeni. "Ko si ti? Koji si trofej osvojio u karijeri da tebe ne bi smeo neko da zameni?", pitao je Kolarov Gaćinovića.

"Sportski žurnal" prenosi da je to skandal koji se dogodio na poluvremenu meča, a čiji je glavni akter bio Mijat Gaćinović.

Gaćinović je nezadovoljan odlukom Krstajića da ga izvede iz igre posle 45 minuta, bacio kopačke i osuo "drvlje i kamenje" po selektoru.

Vezistu Ajntrahta zamenio je Aleksandar Prijović u trenutku kada je rezultat bio 0:0, a reprezentacija Srbije na kraju je ubedljivo slavila i obezbedila plasman u diviziju B Lige nacija.

Gaćinović je u Ligi nacija odigrao četiri meča, i na svakoj od njih je zamenjen. Na terenu je ukupno proveo 289 minuta.

Krstajić nije odgovarao na pozive posle nemilog događaja, ali jeste Darko Kovačević, direktor reprezentacije.

"Nisam bio na licu mesta, ali sam čuo i sve što mogu da kažem svodi se na to da je takvo ponašanje neprimereno. Svi smo na istom brodu i svi treba da stremimo ka istom cilju, ato je plasman na Evropsko prvenstvo. Svako ima pravo da bude nezadovoljan, ali interes reprezentacije je iznad svih nas. Svi mlađi igrači treba da se ugledaju na Aleksandra Kolarova i Nemanju Matića i da im bude čast što uopšte igraju u istom sastavu sa njima", poručio je Darko Kovačević.

Povezano

Sve vesti