Kraj drame u Novom Sadu: Muškarac sišao s krova FOTO

Autor:

Pregovarački tim policije uspeo je da ubedi jednog muškarca da siđe s krova zgrade u Novom Sadu sa kojeg je od jutros bacao građevinski materijal na ulicu.

7
A- A A+
novi sad, novi sad ulice, ns, novisad, novi sad bulevar mihajla pupina, novi sad bulevar Foto: MONDO/Milutin Vujičić Novi Sad/ilustracija

Drama koja je trajala gotovo tri sata u centru Novog Sada, a gde je jedan sredovečni muškarac pretio da će skočiti sa vrha zgrade, okončana je bez tragičnih posledica.

Interventna policija je, naime, savladala čoveka i on je kolima Hitne pomoći odvezen na odeljenje psihijatrije Kliničkog centra Vojvodine.

On je na ulicu bacao građevinski materijal. 

Čovek se rano jutros popeo na krov zgrade u Novom Sadu i vikao da će skočiti. Na listu mesta bila je policija, koja je nedugo potom krenula u akciju spasavanja, bolje reći odvraćanja muškarca od namere da skoči.

Upravnica zgrade u ulici Vojvođanskih brigada broj 2 kaže za Tanjug da su se radnici ovog jutra pripremali da započnu radove na rekonstrukciji krova, kada je muškarac protrčao pored njih, odgurnuo ih i popeo se na zgradu.

Potom su pripadnici policije krenuli u akciju i "skinuli" ga sa krova.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti