Deo Beograda bez grejanja!

Autor:

Usled popravke kvara na delu magistralnog toplovoda M6 na grejnom području toplane "Novi Beograd" iz kojeg se toplotnom energijom snabdevaju delovi centralne gradske zone, danas od 9.00 biće prekinuta isporuka toplotne energije.

1
A- A A+
radijator, grejanje Foto: MONDO, Bojana Zimonjić Jelisavac

Grejanje neće imati potrošači koji se nalaze u Savskoj ulici, Durmitorskoj, Višegradskoj, Vojvode Milenka, Risanskoj, Birčaninovoj, Sarajevskoj, Kneza Miloša, Balkanskoj, Nemanjinoj, Miloša Pocerca, Deligradskoj, Kralja Milutina, Njegoševoj, Resavskoj, Stjepana Filipovića, Fabrisovoj, Zvečanskoj, Oblakovskoj, Dobropoljskoj.

Bez grejanja ostaće i deo Vračara u zoni Hrama Svetog Save i Neimara (deo bliže Bulevaru oslobođenja do Bokeljske i Šumatovačke ulice), saopšteno je iz JKP „Beogradske elektrane“.

Ekipe za hitne intervencije već su na terenu i učiniće sve da kvar bude otklonjen u najkraćam mogućem roku kako bi potrošači što pre bili snabdeveni toplotnom energijom., navodi se u saopštenju.

Ponovna isporuka toplotne energije potrošačima u pomenutim ulicama i delovima grada očekuje se u nedelju, 25. novembra 2018, u ranim jutarnjim satima.

Povezano

Sve vesti