Dobar provod? Evo šta su oni rekli! (ANKETA, FOTO)

Autor:

Razgovarali smo sa poznatim facama naše filmske i TV scene koji su nam otkrili šta za njih predstavlja "dobar provod" danas, a kako su "lumpovali" u mlađim danima.

1
A- A A+

Neko ide u klabing, neko na večere, drugi vole sedenje po kafićima i barovima, treći kućnu varijantu, ali sada se u noćnom provodu može uživati i van zagušljivih prostorija punih duvanskog dima, kao što su IQOS only žurke... Mnogo je načina da se čovek dobro provede, ali afiniteti nam se razlikuju.

Na predstavljanju IQOS3 uređaja u "Kafeteriji", sreli smo glumice Jelenu Gavrilović i Marinu Ćosić, voditeljku Andrianu Čortan, kao i glumca Zorana Pajića, koji su nam rado otkrili šta podrazumevaju pod dobrim provodom danas, ali i koliko im se to menjalo s godinama.

"Za mene je dobar provod da sam negde sa ljudima koje volim, da je muzika koju volim, da je super hrana. Nije mi bitno ni mesto, ni vreme, ni lokacija. Bitno je samo da se dobro osećam“, istakla je Jelena, dok je Marina dodala da je sve što traži „dobro društvo, dobro piće, klopa i naravno muzika".

Andriana i Zoran smatraju da je bez jedne stvari dobar provod nemoguć – prijatelja.

"Dobar provod je svakako provod uz prave prijatelje, kada su pravi prijatelji tu onda nije važno gde smo", smatra Adriana, dok je Zoran dodao da je nabitniji aspekat provoda u kojem si okružen prijateljima, to što ne moraš da se pretvaraš.

"Dobar provod mi je sa prijateljima. Kada smo kod mene u stanu, kada pričamo i razgovaramo o svemu što nam se desilo, pošto se zbog mog posla ne viđamo tako često. Kada je neka opuštena atmosfera i muzika, pričamo neke dogodovštine, pričamo o životu, pričamo o nekim temama, filozofijama, odgledamo možda nešto na TV-u ako ima. Tako da, najbolji provod je uvek sa prijateljima, jer sa njima možeš da budeš ono što jesi. To mi je bitno, da ne moram da se kezim ili pretvaram."

Pitali smo ih i da li je dobar provod isti danas, kao što im je bio možda dok su bili tinejdžeri...

"Menjao se svakako, ali i dalje uživam u klabingu. Doduše, sada nešto ređe nego što je to bio slučaj ranije. Sada mi je dobar provod i uz večeru i dobro vidno, u nekom kućnom ambijentu, ali uvek mi se za dobar provod vezuju prijatelji. I kad sam bila mlađa, i sada, to je zajednički imenilac bez obzira na godine", smatra Adriana.

Jelena ističe da se stvari suštinski ne menjaju, ali da "apetiti rastu".

"Ja sam uvek bila retro. Izlazim od svoje petnaeste godine kad sam se folirala da imam sedamnaest. Družila sam se sa starijim ljudima i uvek sam volela iste stvari. Mislim da se suštinski ne menja. Jedino što ti apetiti porastu, što je normalno kada odrastaš i zarađuješ svoj novac, pa ti to vreme kvalitetnije i bolje, i ulažeš više na taj način u sebe."

Kažu mi: "Napravila si karijeru od reklame"

Mladoj glumici Marina tinejdžerski period nije tako dalek, ali, kako kaže, promene postoje...

"Ja sam skoro izašla iz tinejdžerskog doba, tako da promenilo se jeste, jer mi je mnogo draže da ostanem kod kuće sa društvom koje volim, nego da izađem negde i slušam nešto što mi više ne prija. Biram više šta mi se sviđa i ništa drugo me ne zanima."

A, zaključak zbog kojeg možda s godinama možda dobrim provodom smatramo onim koji je „mirniji“, dao je Zoran...

"Kad sam bio tinejdžer, to se izlazilo napolje svaki vikend i uvek tražiš neki razlog da izađeš. A, sada, u ovim godinama uopšte mi ne prija glasna muzika zbog koje ne može da se razgovara. Jedino kada može da mi prija je ako je kućna varijanta kao što je rođendan. A, sve ostalo, ne mogu više. Baš sam ostario, mogu ti reći. Sa 37 godina mirnije živim i više mi odgovara da odgledam neku seriju kod kuće sam ili sa prijateljima, nego da izlazim uveče. Super mi je i neka dobra večera. Znači, sa godinama sve više pričate i razglabate, jer vas život stigne, a kada ste mladi i tek ste u jeku, niste u tim nekim životnim problemima i samo uživate i veselite se."


Povezano

Sve vesti