E-Play: Kad baciš publiku u trans... (VIDEO)

Sjajan koncert beogradskog benda E-Play u beogradskom Domu omladine kojim je obeležio 20 godina rada. Publika vraćala na bis, pevala i prva pevačica.

3
A- A A+
e play, koncert Foto: Mondo/Stefan Stojanović

E-Play je u efektnih oko 100 minuta svirke oduševljenu publiku podsetio na najznačajnije momente sa pet studijskih albuma, od prvenca "E-Play" iz 2000. godine.

Posle instrumentalnog zagrevanja uz "Sedam", izlazak na binu basistkinje i pevačice Maje Cvetković izazvao je ovacije, da bi počeli da se nižu hitovi:  "Heroj", "Ovde", a u "Bez reči" i "Retrovizoru" raspevala se i prateća pevačica Kristina Kika Jovanović.

Prvi talasi euforije stigli su, očekivano, uz velike hitove "Da budemo samo dobro" i "Srešćemo se neki drugi put". Publika je bila poduševljena kada je na scenu izašla nekadašnja članica E-Play Biljan Todorovski koja je otpevala "U sumrak".

A prava ludnica je nastala kada je najavljen hit "Divan dan", koji je umnogome odredio putanju benda poslednjih godina,da bi usledili, takođe, snažni aduti - "Hiljadu ljudi", "Šamarčina", "Ljubica"... Na kraju "Vremeplova", poslednje pesme u zvaničnom delu, visoko podignute ruke su ispunile salu "Amerikana" u Domu omladine.Nakon opšteg urlanja i poziva na bis, članovi benda su se ponovo pojavili pred publikom, pojačani Biljanom u "Popu", prepoznatljivoj temi sa početaka karijere.

Album "Sloboda: "Jedan od najboljih domaćih rok albuma"

"Prvi pogled tvoj" podsetio je na legendarni film "Munje", da bi ponovljen "Divan dan" na drugom bisu označio definitivan kraj.

Povezano

Sve vesti