Zgrozila fanove! (FOTO)

Autor:

Lepa glumica uradila nešto vrlo gadno!

5
A- A A+
Kejt Bekinsejl Foto: Guliver/Getty/Stuart C. Wilson

Sećate se kada je Sandra Bulok šokirala ljude pričajući o bizarnom tretmanu lica? Onom koji podrazumeva uzimanje ćelija sa kože polnog organa korejskih dečaka koji se kloniraju u laboratoriji, a onda se pretvaraju u tečno stanje i nanose na lice?

E, istom tretmanu se podvrgla i lepa glumica Kejt Bekinsejl!

Ona je na Instagramu podelila selfi i priznala da se posle dugog leta podvrgla ovom tretmanu. "Nakon dugog leta volim da legnem i da mi lice prekrije maska tečne klonirane kože polnog organa - iskreno, ko ne voli?", napisala je ona.

Glumica je dodala da je ovo prvi put da se podvrgla takvom tretmanu, što nije sprečilo njene fanove da joj ostavljaju zgrožene komentare.

"Iskreno, ko ne voli? To je najodvratnija stvar koju sam ikad pročitala", jedan je od komentara.

"Ovaj tretman je krajnje odvratan - i etički i generalno", pisali su joj fanovi.

Ok, odvratno, ali šta je tačno ovaj tretman? Kao što smo rekli, koriste se ćelije iz kože polnog rogana obrezanih korejskih dečaka, a te ćelije podstiču kožu da se brže regeneriše. Zbog toga se ove ćelije koriste za posvetljivanje kože, pilinge, ali i razne druge tretmane.

Kada se potrebne ćelije izdvoje iz obrezane kože, ubacuju se u kožu lica malim iglicama, kako bi se stimulisala regeneracija i proizvodnja kolagena.

Pročitajte:

Šta je Sandra Bulok rekla o ovom tretmanu

Bizarni tretmani naših pra, pra, prabaka

Sve za lepotu: Bizarni tretmani poznatih

Povezano

Sve vesti