Maradona je NAČISTO ODLEPIO (VIDEO)

Autor:

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Dijego Armando Maradona nije "sav svoj". Pogledajte kako je "odgovorio" na pitanje TV reportera u Meksiku.

12
A- A A+
maradona Foto: MN Press arhiva

Nekada je bio NAJVEĆI, nezaustavljiv, mađiioničar, virtuoz na terenu.

Ali,l već tokom igračke karijere Dijego Armando Maradona pravio je poteze kojim je svoj briljantan fudbalski talenat "prljao". Setimo se samo Svetskog prvenstva u SAD 1994. godine kada je "pao" na doping testu posle utakmice Argentina - Grčka.

Maradona je godinama kasnije priznao da je uzimao zabranjene supstance, ali da nije bio jedini. Izjavio je pre nekoliko godina da su "svi argentinski reprezentativci" tada konzumirali zabranjene supstance. Tačnije, upotrebio je reč "drogirani".

S vremena na vreme "kudravi gaučos" napravi neki incident, neki gaf i na tribinama. Tokom Mundijala u Rusiji mu je pozlilo pa su ga izneli iz lože i vraćali u život.

Nije tajna da je drogu nastavio da konzumira svih ovih godina.

Maradona je trenutno u Meksiku, kao trener drugoligaša Dorodosa, a kada su ga TV reporteri zatekli na stadionu, postavili su mu pitanje o meksičkoj ligi - šta misli o kvalitetu, igračima? A njegov odgovor je bio...

POSLUŠAJTE MARADONIN "ODGOVOR"


Da sve bude još luđe, Maradona je otišao u Meksiko uz obrazloženje da želi da zdravo živi posle 14 godina!

Povezano

Sve vesti