Jovan Terzić

Jovančić da, Pavkov možda, Boaći ne!

Autor:

Nije neizvesna samo startna postava Crvene zvezde, već i spisak putnika za Napulj.

Jovančić da, Pavkov možda, Boaći ne! Foto: MN Press

Povrede kroje tim Crvene zvezde za duel sa Napolijem u 5. kolu Grupe C Lige šampiona, ali takođe i spisak putnika u Italiju.

Konačnu odluku Vladan Milojević doneće posle treninga koji je počeo u 18 časova, a na stadionu Rajko Mitić moglo se čuti da sa ekipom definitivno neće putovati "roviti" Ričmond Boaći, kao i da je Milan Pavkov i dalje neizvestan, dok bi Dušan Jovančić trebalo da se nađe u avionu u utorak u 10 časova.

Da li će pouzdani vezista moći i da istrči na teren San Paola - znaće se u utorak uveče, nakon poslednjeg treninga pred utakmicu. Veća je verovatnoća da će biti među rezervama i da će ući ako bude bilo potrebe...

boaći, crvena zvezda, napoli, liga šampiona Foto: Mondo/Stefan Stojanović Opet van tima - Ričmond Boaći

U slučaju da Pavkov ostane u Beogradu, šansu u špicu verovatno će dobiti Nikola Stojiljković, dok će se na klupi naći talentovani Dejan Joveljić, koji svakako putuje u Italiju sa omladincima, ali bi Ligu šampiona mladih ovaj put mogao da zameni za "pravu".

Od ranije je poznato da crveno-belima za ovu utakmicu neće moći da pomognu povređeni Vujadin SavićFilip Stojković i Goran Čaušić.

Dobra vest je da Nenad Krstičić, koji je dobio jak udarac u Nišu protiv Radničkog (2:2) - zbog čega je zamenjen u poluvremenu - nije povređen i može da igra, te se očekuje u uobičajenom tandemu sa Brankom Jovičićem na pozicijama zadnjih veznih.

Povezano

Sve vesti