"Karleuša, nebitna si, prodajem više karata od tebe"

Autor:

JK poručila Kockarevoj da je "šljam koji je dosadio narodu", a ova joj odgovorila da je trenutno popularnija od nje. Estradni rat se zahuktava!

"Karleuša, nebitna si, prodajem više karata od tebe" Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Pevačica prekršila obećanje da više neće ulazi u sukob sa rijaliti učesnicima, ali je opet izvređala Kristinu, izjavivši da je "dosadila bogu i narodu".

Kockareva joj nije ostala dužna, pa joj je poručila da popularnije od nje i da je "JK toliko nebitna da ne želi da da ikakav komentar".

Svađe i sukobi između dve pevačice počele su letos kada je nekadašnja stjuardesa, sada pobednica rijalitija Zadruga, spisateljica i pevačica počela da "tezgari" po svim popularnim klubovima u Srbiji i u regionu.

Taj nagli skok Kijine popularnosti, Jeleni je zasmetao pa je kao i uvek iznela svoje mišljenje.

"Znaš da za Srbiju ima nade kada prisustvujem sceni u kojoj prodavačica u knjižari neće da proda knjigu one mučene Kije nekim devojčicama. Rekla je da nema. Od prisutnih dobila aplauz. Narodu je do**rčio šljam".

Samo dan kasnije, oglasila se i Kija, objavivši na Instagramu prepisku sa vlasnikom jednog kluba u Travniku u kojoj piše da je prodala više karata nego JK.

Ono što je Karleušu najviše izbacilo iz cipela jeste Kijina izjava u jednom intervjuu da je ova "samoprozvana diva".

"To što me je Ceca podržala, znači da žena nema kompleksa i da je jedna prava diva. Ima i onih samoprozvanih, poput Karleuše. Njen odnos prema kolegama je poražavajući i treba da se ugleda na Cecu. Ne treba da pljuje ljude, jer ima karijeru i zvezda je, iako je Ceca veća zvezda od nje".

Podsetite se šta je Kija rekla za MONDO na promociji svoje knjige.

Povezano

Sve vesti