mondo.rs,Promo

Slovenci, pripazite: Iz Srbije stiže Tesla bela tehnika

Autor:

Domaći brend Tesla predstavlja novu liniju proizvoda bele tehnike, čija cena je bar za klasu niža od kvaliteta koji ovi uređaji, čija je garancija pet godina, nude.

Slovenci, pripazite: Iz Srbije stiže Tesla bela tehnika Foto: Promo / Tesla

Nakon tableta, mobilnih telefona i televizora, sa kojima je brend Tesla jedan od lidera na domaćem, ali i na mnogim tržištima regiona, kompanija Comtrade je predstavila novitet u svojoj ponudi - belu tehniku, uz novi slogan za ceo brend: “Tehnologija svima”.

Brend Tesla stvoren je po ugledu na viziju Nikole Tesle, u kojoj tehnologija ne treba da bude privilegija manjine, već svakodnevnica za većinu. Po ugledu na ovu viziju budućnosti u kojoj su dobrobiti od naprednih tehnologija dostupne svima, Tesla predstavlja belu tehniku “za svaki dan i svaki dom“.

Ovi pristupačni uređaji uključuju veliki izbor modela, koji štede energiju, uklapaju se u svaki prostor, dolaze sa funkcijama, koje olakšavaju svakodnevnicu i obezbeđuju izuzetnu servisnu podršku, uz čak pet godina garancije.

Na promociji Tesla bele tehnike gostima su se obratili Nebojša Uskoković, generalni direktor ComTrade Distribucije, koji je rekao da je najzad došlo vreme da se Slovencima pokaže da i domaći tim ima šta da ponudi u ovom segmentu. Posebnu pažnju privukao je proslavljeni košarkaški as, selektor reprezentacije Srbije i ambasador brenda Tesla, Aleksandar Saša Đorđević, koji je rekao da se kod kuće, baš kao i u sportu, uvek oslanja na prave igrače. Program je vodio sportski novinar Slobodan Šarenac, a za muzički ugođaj pobrinuo se tamburaški ansambl “Biseri” iz Subotice.

Kompanija Comtrade, zajedno sa svojim brendom Tesla, tokom kreiranja nove linije proizvoda bele tehnike imala je dva cilja - da uređaji budu kvalitetni, a da cene budu pristupačne svima. Osim što je ponuda proizvoda kreirana tako da ima uređaje svih cenovnih klasa, vodilo se računa o tome i sa kojim partnerima i u kojim fabrikama se Tesla bela tehnika proizvodi, pa su tako odabrani najkvalitetniji proizvođači, kojima su svoje poverenje poklonili i veliki svetski brendovi među proizvođačima bele tehnike.

Teslinu belu tehniku čine sledeći uređaji:

Veš mašine

Tesla veš mašine obezbeđuju miran rad, bez vibracija i pomeranja uređaja. Uz izdržljiviju šasiju, napravljenu od debljeg lima, nego što je prosečno danas i uz praktična tehnička rešenja, potrošači će biti zadovoljni  malim troškovima održavanja i nakon isteka garancije od pet godina. Iz ponude se izdvaja model WF 81490 M, koji izuzetno štedi energiju (A+++ klasa). Takođe, mašina za sušenje WT 8C90 M i kombinovana mašina WW 86490 M predstavljaju izvanrednu kombinaciju tehničkih karakteristika, modernog dizajna i atraktivne cene.

I to nije sve, jer u periodu od 3. decembra do 31. januara 2019, za sve kupce Tesla klasičnih i kombinovanih veš mašina koji registruju svoju kupovinu, obezbeđena je besplatna godišnja zaliha Duel praška za veš.

Kupci mogu da se odluče za veš mašinu, mašinu za pranje i sušenje veša ili novi tip kombinovane mašine i za sušenje i za pranje veša.

Mašine za pranje posuđa

Dolaze u različitim dimenzijama kako bi se uklopile u svaki koncept i prostor. Napredne tehničke karakteristike (broj programa, raspon temperatura, energetska klasa i nivo buke) dolaze po cenama, koje Tesla mašine za pranje posuđa čine veoma konkurentnim u poređenju sa trenutno vodećim brendovima. Iz ponude izdvajamo mašinu za pranje sudova WD 660 MX (60 centimetara, inox), kao vodeći uređaj u svojoj cenovnoj kategoriji.

Frižideri

Vertikalni ili horizontalni, singl ili kombinovani, veći, manji, inox ili beli... Za očuvanje svežine i ukusa vaše omiljene hrane, na raspolaganju vam je veliki izbor modela koji štede energiju i uklapaju se u svaki prostor. Iz ponude se izdvaja side-by-side RB 5100 FHX model, koji je po kvalitetu, kapacitetu i dizajnu barem za klasu iznad svoje cene. Skoro svi rashladni uređaji Tesla pripadaju energetskoj klasi A+ i dolaze sa policama od kvalitetnog stakla.

Uređaji za kuvanje - ugradne ploče i rerne

Brze, ekonomične, bezbedne, lake za održavanje i precizne za podešavanje, Tesla ugradne ploče i rerne štede prostor i olakšavaju pripremu i najzahtevnijih jela. Ponuda zadovoljava razne ukuse, od klasičnih korisnika do modernih porodica, koje prednost daju najnovijoj tehnologiji indukcionih ploča. Uz to, reprezentativni modeli u ovom segmentu izrađeni su od prestižnog Schott Ceran stakla.

Aspiratori

Sada sva jela i svi načini pripreme dolaze u obzir. Da mirisi ne traju duže od ukusa, na raspolaganju su vam kuhinjski, teleskopski, kaminski i dekorativni aspiratori različitih usisnih snaga.

Mikrotalasne rerne

Izrađene su uz pomoć tehnologije koja dolazi od lidera na svetskom tržištu ovih prizvoda, što je svakako garancija kvaliteta. Za atraktivne cene pobrinuo se brend Tesla.

Garancija na sve uređaje - pet godina!

Tesla bela tehnika dolazi sa 5 godina garancije, bez uslovljavanja korisnika registracijom, jer u kompaniji veruju u kvalitet svojih uređaja. Uz to, rezervni delovi će biti dostupni i dugo nakon isteka garancije, pa potrošači nemaju razloga za brigu ni u godinama nakon isteka garancije.

Tesla belu tehniku potražite u prodavnicama kućne i IT tehnike, a više informacija o svim uređajima Tesla bele tehnike, modelima i karakteristikama pogledajte na www.tesla.info sajtu.

Izvor: Promo / Tesla

Povezano

Sve vesti