Vesić: Đilas mi pretio, unosio mi se u lice

Autor:

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je šef odborničke grupe Savez za Srbiju Dragan Đilas danas u gradskom parlamentu bio vrlo nervozan, da mu se unosio u lice i pretio.

36
A- A A+
đilas, dragan đilas, djilas Foto: MONDO/Stefan Stojanović

"Rekao mi je nemoj da mi se obraćaš, platićes mi sve, a to su čuli i odbornici koji su se nalazili pored mene", rekao je Vesić novinarima u holu Skupštine grada.

Vesić je rekao da se Đilas obratio i jednom od odbornika rečima "reci ime da te zapamtimo".

"A onda kad je shvatio šta je izgovorio, izašao je za govornicu i rekao pa da zapamtimo kome da repliciramo", dodao je Vesić i zaključio:

"Dragan Đilas je danas bio vrlo nerzovan. Ne znam zašto je bio nervozan, ali mi je zapretio, uneo mi se u lice, a to nema pravo da radi i to su mogli svi da vide".

Početak zasedanja Skupštine grada Beograda danas je obeležio verbalni sukob Vesića i Djilasa, koji se, nakon izglaganja za govornicom, u prolazu obratio Vesiću.

U skupštinskoj sali nije se najbolje čulo šta je Đilas rekao zameniku gradonačelnika, koji je ustao sa svog mesta i upitao Đilasa: "Kome pretiš, kako te nije sramota?".

U raspravu su se uključili odbornici vladajuće većine, koji su rekli da se Đilas unosio u lice Vesiću i pretio mu rečima: "Platićeš mi za sve".

Povezano

Sve vesti