Ubijen saradnik Luke Bojovića u Beogradu! (FOTO,VIDEO)

Autor:

Vladimir Popović Pop izrešetan u kafiću. U njega su, pišu beogradski mediji, pucala dvojica maskiranih muškaraca.

Ubijen saradnik Luke Bojovića u Beogradu! (FOTO,VIDEO) Foto: Tanjug/Edib Tahirović

Ubistvo se dogodilo u Ulici vojvode Šupljikca kod broja 32.

Napadači su potom pobegli automobilom marke "audi" u nepoznatom pravcu, piše "Kurir".

U pucnjavi je ranjen i mladić (23) koji se tu zatekao.

Policija je, posle ubistva, proglasila akciju "Vihor" i traga za osumnjičenima. Jake policijske snage tokom noći su bile svuda po gradu, čak i na Gazeli gde su se proveravala sumnjivija vozila, prvenstveno crna i marke "audi".

Ubijeni je iza sebe ostavio četvoro dece.

Popović (43), koji je ubijen je sinoć oko 22 sata, bio je poznat kao građevinski investitor i vlasnik kazina "Havana".

Pogledajte fotografije:On se od ranije povezuje sa kriminalnim krugovima, kao saradnik Luke Bojovića i Filipa Koraća i škaljarskog klana, ali i da je najčvrše veze imao sa Vojislavom Kostićem, nekadašnjim pripadnikom Žandarmerije.

Vladimir Popović Pop i Vojislav Kostić su bili uhapšeni u januaru 2017. zbog sumnje da su krajem decembra u klubu “Havana” u cilju iznude naneli teške telesne povrede dvojici biznismena koji su odbili da plate izmišljeni dug za mobilne telefone od 110.000 evra prema njima, navode mediji.

Snimak s lica mesta:

Izvor: TanjugPopović i porodica Luke Bojovića delili su, prenosi ovaj list, i istog advokata – Dragoslava Ognjanovića koji je takođe ubijen u sačekuši.

Popović, inače, kockarnicu "Havana" drži u prostoru u kome je nekada u hotelu "Slavija" radila kockarnica Branislava - Brana Šaranovića, kontroverznog crnogorskog biznismena.

Branovo ubistvo 2009. godine pokrenulo je jednu od najupečatljivijih epizoda krvne osvete u našim krajevima i rat između Slobodana Šaranovića, Branovog brata, i klana Luke Bojovića, za koji se sumnjalo da je vinovnik ubistva.

Umro mladić izrešetan na Bežanijskoj kosi

Povezano

Sve vesti