"Jutro će promeniti sve"- karte RASPRODATE!

Autor:

Jedan od autora serije objavio da su karte za sve projekcije poslednjih epizoda rasprodate za samo sat vremena!

"Jutro će promeniti sve"- karte RASPRODATE! Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Hit serija "Jutro će promeniti sve" koja se trenutno emituje na RTS-u se bliži kraju, a tvorci ovog uspešnog projekta su za finale zakazali projekciju poslednje tri epizode 9. decembra u Kinoteci.

Zbog prevelikog interesovanja, dodata su još dva termina istog dana za gledanje, a sada je jedan od autora serije, Vladimir Tagić, na svom Instagram profilu objavio da su karte za sve termine rasprodate i to samo za sat vremena!

Serija prati život četvoro najboljih prijatelja na pragu tridesetih godina u Beogradu. Priča o ljudima koji su završili školovanje, nisu oformili porodice, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i svojim mestom u društvu.

Pored toga što ćete moći da saznate šta se desilo na kraju sa sudbinama Saše, Ljube, Filipa i Anđele, imaćete priliku i da svoje omiljene glumce upoznate i razgovarate s njima.

Najavljeno je i da će zvanični kraj emitovanja serije "Jutro će promeniti sve" biti 12. decembra na RTS-u.

Fanovi serije su ovu informaciju dočekali krajnje iznenađeno, misleći da će biti još epizoda ili da je bar u planu snimanje druge sezone u kojoj će ponovo igrati Nikola Rakočević, Andrija Kuzmanović, Isidora Simijonović, Jovana Stojiljković i mnogi drugi...

Uskoro kraj, gledaoci očajni! (ANKETA)

"Kad pre kraj?! Najbolja domaća serija ikad, likovi savršeni, BG savršen, muzika u svakoj epizodi fenomenalna...Bravo!", "Šteta što će se serija završiti", "Mora zauvek da traje, šta ćemo sad da gledamo?!" su samo neki od komentara razočaranih gledaoca.

Glasajte u našoj anketi, a u komentarima nam kažite vaše mišljenje o seriji!


Povezano

Sve vesti