Devojka iz Srbije brutalno ubijena kod Bona! (VIDEO)

Autor:

Nestala 17-godišnjakinja iz nemačkog grada Unkela, za kojom je tragala policija, nađena je mrtva u izbegličkom smeštaju u kojoj se nalaze tražitelji azila i beskućnici, u Sankt Augustinu, u blizini Bona.

23
A- A A+
bon srpkinja ubistvo Foto: Tanjug/Federico Gambarini/dpa via AP Telo devojke iznose iz izbegličkog smeštaja

Prema nezvaničnim informacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, radi se od Elmi C. poreklom iz Srbije, a uhapšen je devetnaestogodišnji Brajan S. poreklom iz Kenije, piše Kurir.

Tokom potrage su korišćeni psi, ronioci i helikopteri, preneli su nemački mediji, a navodno je telo ubijene dva dana bilo u jednoj sobi u okviru izbegličkog smeštaja.

Roditelji devojke prijavili su njen nestanak u petak, a lokalni mediji su preneli da je ona porodici rekla da će se sresti sa prijateljicom u Bonu.

Međutim, prema policijskim saznanjima ona je, umesto toga, otišla da se vidi sa osumnjičenim u izbeglički smeštaj, ali nije poznato zbog čega je otišla i kako se desilo ubistvo, prenose nemački mediji.

Navodno, on i žrtva su se upoznali u nargila baru u Bonu.

Ubistvo u bolnici: Žrtva i Srpkinja iz Čikaga

Uhapšeni 19-godišnjak je kenijskog porekla, a pored pasoša Nemačke poseduje i dokumenta svoje zemlje, saopštila je policija. On je tokom ispitivanja priznao da je Elmu C. ubio posle rasprave.

Silovana Nemica, uhapšeno sedam Sirijaca

"Optuženi priznaje da je izvršio nasilje nad njom. Zbog toga pretpostavljamo da se radi o ubistvu sa predumišljajem", izjavio je javni tužilac iz Bona, Robin Fasbender.

Izvor: YouTube/BRIGADE 81

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je od 14. godine imao sukoba sa zakonom i poznat je policiji koja ga je privodila zbog sumnje je širio pornografiju, seksualno zlostavljao dete, ali i zbog krađa.

Kako se navodi na društvenim medijima, uhapšeni navodno nije živeo u izbegličkom smeštaju, već je navodno išao tamo na proslavu.

Povezano

Sve vesti