mondo.rs

ONA zna gde će za doček! (FOTO)

Autor:

Popularna pevačica Novu godinu provodi radno, a uskoro zvanično objavljuje novi album.

19
A- A A+

Dok se mnogi već uveliko spremaju za doček Nove godine i razmišljaju gde će se najbolje provesti, muzičari uglavnom ovo veče provode radno.

Tako je i sa pevačicom Milicom Pavlović koja je spremna da publici u novogodišnjoj noći priredi spektakl, a ono što je premijerno otkrila novinarima na konferenciji je da joj u petak izlazi i novi album!

"Kostimi se uveliko rade, krećemo sa uvežbavanjem repertoara i skidanjem novih pesama, pošto će album ugledati svetlost dana pre same Nove godine. Negde mislim da su ljudi navikli da od mene mogu da očekuju samo najbolje i da ću biti na visini zadatka", rekla je Milica za MONDO i dodala:

"Izuzetno se radujem, jer je i za mene ova godina bila stresna i naporna. Zaista za jednu ženu da sama stane iza projekta zvani 'album' je jedan stvarno težak posao, naročito kada voli da bude uključena u sve. Tako da, 31. decembra ću ja da proslavljam izlazak tog albuma i da se družim sa dragim ljudima u luksuznoj sali hotela Hilton."

"Ono što je najbitnije na novom albumu je da je Ana Bekuta producirala jednu pesmu. U pitanju je balada i uskoro idem premijerno kod nje da prvi put pesmu zajedno preslušamo. Zatim, po prvi put saradnja sa hrvatskim rediteljem muzičkih spotova Darkom Drinovcem. Evo, premijerno ti otkrivam o kome se radi. Uradio mi je spot za drugu baladu na tom albumu i mogu ti reći da je izvukao neke glumačke sposobnosti iz mene za koje ni sama nisam znala. Presrećna sam i kakve sam tekstove dobila od Marine i Ljilje. Ima tu još jedno iznenađenje na albumu, ali sačekaćete!", rekla nam je "seksi senjorita".

Treći album provokativne pevačice će imati osam pesama i isto toliko spotova u kojima ćete uskoro moći da uživate!

Podsetite se šta je Milica rekla u intervjuu za MONDO TV:

Izvor: MONDO TV

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.