NESREĆA: Pokošeni pešaci kod Umke!

Autor:

Žena je poginula, a muškarac je teško povređen kada je na njih naletelo putničko vozilo kod fabrike kartona "Umka". Saobraćaj ka Obrenovcu je obustavljen.

2
A- A A+
policija, nesreća, saobraćaj, rotacija, saobraćajna policija, saobraćajac, milicija, patrola, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

U nesreći oko pet sati ujutro poginula je žena pešak (37), a teško je povređen muškarac, takođe pešak, prenosi RTS.

On je prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

Obustavljen je saobraćaj od raskrsnice prema Železniku ka Obrenovcu.

Njih je, kao pešake, udario automobil opel korsa kojim je upravljao muškarac (37), za kog je utvrđeno da nije bio pod dejstvom alkohola, prenose "Novosti".

U trenutku nezgode na ovom delu puta bila je otežana vidljivost, obzirom da je bilo mračno i da je bila prisutna sumaglica.

Daljim uviđajem će se utvrditi uzroci i okolnosti pod kojima se desila nesreća.

Agenciji Beta je rečeno da je lekarska ekipa mogla samo da konstatuje smrt žene na licu mesta, a da je muškarca nakon ukazane pomoći prevezla na reanimaciju u Urgentni centar. Oboje su bili pešaci i prelazili su put, prenose beogradski mediji.

Autobus udario ženu u centru Beograda

U saobraćajnoj nezgodi u Bulevaru kralja Aleksandra sinoć oko 20.40 lakše je povređen mladić (21) koji je zbrinut na Vojno-medicinskoj akamdemiji.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći imala je 101 intervenciju, od toga 14 na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, osobe sa bolom u grudima i oboleli od karcionma.

Povezano

Sve vesti