Beograd na vodi: Prodat hiljaditi stan

Autor:

Kompanija "Belgrejd votefront" (Belgrade Waterfront) objavila je da je prodat hiljaditi stan u okviru ovog projekta. Kupac tog stana oslobođen plaćanja održavanja zgrade u prve tri godine.

1
A- A A+
sava promenada, beograd na vodi, Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Hiljaditi prodati stan se nalazi u stambenoj zgradi BW Arkadija (Arcadia).

Kupac hiljaditog stana dobio je i poklon od kompanije "Belgrejd voterfront" - biće oslobođen plaćanja troškova za održavanje zgrade tokom prve tri godine stanovanja u zgradi.

"Hiljadu stanova znači hiljadu zadovoljnih pojedinaca i porodica, koje su prepoznale sve kvalitete Belgrade Waterfront-a. Veoma smo ponosni, zahvalni, ali i inspirisani da razvijamo nove ideje za urbani koncept življenja u centru Beograda", rekao je generalni direktor kompanije BW Nikola Nedeljković.

Trenutna ponuda u "Beogradu na vodi" obuhvata stanove različitih veličina i struktura u zgradama BW Vista, BW Parkview, BW Magnolia, BW Arcadia, BW Aurora i BW Metropolitan, kao i brendirane stanoveThe Residences at The St. Regis Belgrade, smeštene u budućoj Kuli Beograd.

Prema saopštenju BW, stambena zgrada BW Residences je rasprodata i već je postala dom za gotovo 300 porodica.

Osim vrhunskih stambenih zgrada, Belgrade Waterfront obuhvatiće i luksuzne hotele, najveći tržni centar u regionu BW Galeriju, i Kulu Beograd, koja će biti dom hotelaSt. Regis Belgradei ekskluzivnih brendiranih stanovaThe Residences at The St. Regis Belgrade, kao i uređene prostore na otvorenom kao što su Sava Promenada i BW Park.

Najviša kula u Beogradu za tri godine

Nakon završetka, "Belgrejd votefront" (Belgrade Waterfront) će biti celina sa 6.000 stambenih jedinica.

Povezano

Sve vesti