Da li ćemo dobiti LOTO milionera? (VIDEO)

Autor:

Pitali smo Beograđane o LOTO-u i šta bi uradili sa 4 miliona evra čistog dobitka. Pogledajte!

Da li ćemo dobiti LOTO milionera? (VIDEO) Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Neko bi u petak uveče mogao da postane milioner!

U 98. kolu igre na sreću LOTO očekivana premija je veća od 5 MILIONA EVRA, a to znači da bi neko ko bude pogodio kombinaciju od 7 brojeva, mogao da postane bogatiji za 4 miliona evra (koliko ostaje srećniku/srećnici kad se odbije 20% poreza na dobit).

Ovo je rekordna premija u istoriji Državne lutrije Srbije.

Poslednja "sedmica" je izvučena u januaru 2018. godine, kada je dobitak od 300.000 evra otišao srećniku iz Beograda. Prethodne dve sedmice, u iznosu većem od četiri miliona evra, izvučene su u Odžacima 2017. godine (4.408.339 evra) i Kanjiži 2010. godine (4.876.482 evra).

Pitali smo Beograđane da li igraju LOTO i šta bi uradili sa 4 miliona evra.

POGLEDAJTE!

Izvor: MONDO

Već nekoliko nedelja i meseci za LOTO vlada neviđeno interesovanje, a listiće uplaćuju čak i inostrani državljani ili naši ljudi iz dijaspore preko svojih rođaka u Srbiji.

Cena jedne LOTO kombinacije je 80 dinara, a možda baš tih 80 dinara nekom od igrača donese rekordnu premiju.

Ako ste odigrali tiket, onda ćete u petak uveče biti uz TV ekrane (20 časova, TV Prva) i navijati da baš vaša kombinacija bude izvučena iz bubnja.

Ako vas luda sreća pomiluje u petak uveče (ili ako ni tada ne bude "sedmice", onda u nekom od narednih kola), ovo je procedura: sačuvani listić odnesete u Državnu lutriju Srbije, gde će najpre uplatiti na račun Poreske uprave 20% od dobitka, a onda će ostatak uplatiti na vaš račun u banci.

Naravno, imate pravo na diskreciju, anonimnost, mada u pojedinim zemljama lutrije dodatno plaćaju dobitnicima da bi se pojavili u javnosti.

I ne zaboravite - rok da prijavite dobitak je 60 DANA. Posle toga, ako niste došli po svoj novac, on odlazi u rezervni fond za nagrade.


Povezano

Sve vesti