Izbodeni učenici Dvanaeste beogradske gimnazije!

Autor:

U sukobu, koji je navodno izbio oko grafita Crvene zvezde, dva učenika Dvanaeste beogradske gimnazije izbodena su nožem u blizini te škole na Voždovcu.

38
A- A A+

ilustracija Foto: Mondo/Goran Sivački ilustracija


Tanjugu je u Hitnoj pomoći rečeno da je jedan tinejdžer zadobio povrede nožem u predelu leđa i da je prevezen u Urgentni centar, kao i da je u toku dijagnostikovanje povreda drugog učenika.

MUP je potvrdio da je dvojicu mladića od 18 godina napalo danas posle podne na Voždovcu pet do šest za sada nepoznatih osoba.

U napadu koji se dogodio u ulici Jove Ilića oko 16.30 sati, jedna osoba je lakše povređena, a za drugu je dijagnostika u toku, navode u MUP-u i dodaju da policija intenzivno radi na slučaju i traga za napadačima.

Prema navodima TV Pink, policija je identifikovala napadače i u toku je njihovo privođenje, a prema nezvaničnim informacijama reč je o sukobu navijača.

Portal Telegraf objavio je da je reč o učenicima četvrte godine gimnazije u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu koje je, navodno, napala grupa od pet-šest mladića, bivših učenika ove škole.

Ovaj portal navodi da su povod za napad navodno grafiti Crvene zvezde.

Povezano

Sve vesti