Dobrodošao! (VIDEO)

Autor:

Glumac je konačno potvrdio novu ulogu i pridružio se Instagram "jatu".

Dobrodošao! (VIDEO) Foto: YouTube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Iako je još u maju ove godine stigla vest da će glumac Džejk Džilenhol najverovatnije biti zlikovac Misterio, a kasnije je glumac i spažen na setu filma, tek sada je odlučio da i sam potvrdi ovu informaciju.

Džilenhol je konačno napravio Instagram nalog i prva stvar koju je objavio je video u kojem se vidi kako čita strip o Spajdermenu i Misteriju uz šaljiv opis: "Upravo sam shvatio da ne igram Spajdermena."

Fanovi su mu poželeli dobrodošlicu na Instagram, ali i u Marvelov svet superheroja i zlikovaca čiji je postao deo. "Spajdermen: Daleko od kuće" je nastavak filma "Spajdermen: Povratak kući", gde ćemo opet videti Toma Holanda u ulozi Spajdija, a film je najavljen da izađe u bioskope 5. jula 2019. godine.

Misterio je holivudski kaskader koji koristi specijalne efekte i "magiju" iz filmova kako bi postao ultimativni kriminalac. Ova prevarant neće biti jedini Tomov neprijatelj, jer se i Majkl Kiton vraća u ulozi Adrijana Tumsa, odnosno, negativca po imenu Vulture, koji je poslaz u zatvor u prvom delu filma.

ON je najbolji Spajdermen! (ANKETA)

Umesto Tonija Starka, Spajdermenu će u ovom delu mentori biti Nik Fjuri i Marija Hil, a iako tvorci filma tvrde da je u pitanju radnja pre sudbonosnih "Odmetnika" (znate ono gde su skoro svi umrli), fanovi i dalje ne veruju u to, već smatraju da je to znak da će ovi junaci ipak preživeti u četvrtom delu "Odmetnika" koji se bliži.

Kao što verovatno do sada znate, Spajdermen, Fjuri i Hil su svi "završili karijeru" u poslednjem filmu o Marvelovim superherojima kada je Tanos odlučio da izbriše pola populacije.

Spider-Man oduševio sve, stižu noviteti (VIDEO)

U svakom slučaju, uživajte u Džejkovom skeču!

View this post on Instagram

I just realized I’m not playing Spider-Man.

A post shared by Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal) on

Povezano

Sve vesti