Ovi "maseratiji" na sreću nisu izgoreli (FOTO)

Autor:

Luksuzna serija luksuznog Maseratija ponuđena je kupcima u serija od samo 50 primeraka po modelu

Ovi "maseratiji" na sreću nisu izgoreli (FOTO) Foto: promo/Maserati

Maserati je pre nekoliko nedelja doživeo jak udarac kada su modeli spremni za Bliski istok izgoreli u velikom požaru koji je izbio u italijanskoj luci Savona, zajedno sa stotinama "fijata 500L".

Kupci u Persijskom zalivu su tako izvisili za evo luksuzne mašine, ali je i oni sa druge strane Atlantika. Njima se sada nusi ograničenu serija modela "gibli S i SQ4", "levante S i SQ4" i "kvatroporte S, SQ4 i GTS" u paketu "Edizione Nobile", koji dostupan po ceni od 7.500 dolara.

Kako bi dao na ekskluzivnosti, proizvođač je ponudio samo po 50 primeraka svakog od modela.

Ovaj paket podrazumeva Blue Nobile boju eksterijera, točkove od 20 inča, srebrna kočiona čeljusti i sportska sedišta u kombinaciji braon i crne kože. Sva sedišta su sa grejanjem, s tim da prednja imaju i hlađenje. Modeli "gilbi" i "kvatroporte" će imati posebne drvene aplikacije, dok će kabinsko "nebo" biti presvučeno alkantarom.

Kupci će uživati u zvuku koji stiže sa Bowers & Wilkins audio sistema.

Svi modeli su opremljeni naprednim Maseratijevim paketom pomoći vozaču, koji pruža nivo 2 autonomne vožnje. On podrazumeva adaptivni tempomat, sistem kamera od 360 stepeni, nadgledanja mrtvog ugla, držanje u kolovoznoj traci, upozorenje na frontalni sudar, kao i detekcija pešaka i saobraćajnih znakova.

Uživajte u fotografijama ovih ekskluzivnih modela:

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našim Facebook i Instagram stranicima.

Povezano

Sve vesti