Ceca na Kosovu: Moj narode, hvala vam!

Autor:

Uprkos protestu kosovskog ministra kulture, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović bez problema stigla na Kosovo i oglasila se da je održala koncert pred 10.000 ljudi.

41
A- A A+

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović održala je nastup u studentskom centru u Kosovskoj Mitrovici, u sklopu protesta povodom taksi od 100 odsto na robu iz Srbije, koje su uvele prištinske vlasti.

Iako je prethodno kosovski ministar kulture tražio zabranu ulaska Ceci Ražnatović jer nije poslala zahtev za ulazak na Kosovo, pevačica je bez problema ušla na teritoriju Kosova i Metohije.

Koncert je održala u delu grada pod nazivom Ploča, a obezbeđivali su ga pripadnici KFOR-a, uz prisustvo brojnih predstavnika medija, među kojima su čak i albanske TV ekipe sa juga Kosova, pisao je "Kurir".

Sada se Ceca oglasila na svom Instagram nalogu gde je objavila fotografiju publike i istakla da je bilo više od 10.000 ljudi.

"Kosov danas. Jedan od najemotivnijih trenutaka u mom životu. Ne postoje reči kojima može da se opiše trenutak kada vidite sva ta lica koja samo žele da imaju mir, a da praznike dočekaju u radosti i sreći. Jedan transparent na koncertu gde je bilo više od 10.000 ljudi rekao je sve, a glasio je: 'Svete, zar da naša deca budu žrtve?' Moj narode hvala vam na svemu", napisala je pevačica.

Cecinu objavu i fotografiju sa koncerta možete pogledati OVDE.

Povezano

Sve vesti