mondo.me

Haos na svadbi, privedeni svat i dever

Autor:

Svadbenu kolonu danas je u Danilovgradu zaustavila crnogorska policija, i privela devera na svadbi i svata, koji su navodno omalovažavali policajca.

24
A- A A+

burme burma Foto: MONDO/Goran Sivački

To su "Vijestima" saopštili iz Uprave policije, objašnjavajući da su svatovi privedeni nakon venčanja u zgradi Opštine Danilovgrad.

"Svat je pucao iz startnog pištolja, zbog čega mu je prišao policijski pozornik. On i N.K. (dever) tada su počeli da vređaju pozornika i omalovažavaju ga. Izrekli su salve uvreda na njegov račun, zbog čega su i privedeni. U konslutaciji sa tužiocem napisana im je prekršajna prijava i biće privedeni sudiji za prekršaj", objasnili su iz Uprave policije.

N.K., kako pišu "Vijesti", tvrdi da niko od svatova nije vređao policiju, dodajući da mu je ponašanje službenika Uprave policije nejasno.

Skandal na svadbi, mladenci se posvađali zbog novca!

On je objasnio da je, nakon što je nevesta izašla iz sale za venčanja, Đ.K. "opalio iz plašljivca".

N.K. tvrdi da ni Đ.J., kao ni niko od svatova, nisu vređali policiju.

KRVAVA SVADBA: Pucao u jabuku, ranio troje

"Ovo da policija maltretira svatove nigde drugo se ne bi moglo desiti, pogotovo ne na zapadu, gde živim. Zbog njih sad treba da budem dever iz zatvora, a dever je veoma bitna uloga na svadbi", rekao je N.K. novinaru "Vijesti", u telefonskom razgovoru.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.