![](/img/placeholders/placeholder-mondo.png)
Recimo da postite, a dolaze vam gosti na ručak? Ribljom čorbom ćete oduševiti čak i one koji imaju malo više iskustva u kuhinji.
Sastojci:
tri glavice crnog luka
šoljica ulja
pola čaše belog vina
čaša soka od paradajza
so
biber
malo sirćeta
suva ljuta paprika
tri kesice začina za riblju čorbu
mali komadi rečne mešane ribe (rep i glava) u količini po želji
Priprema:
Crni luk iseckajte sitno ili ga sameljite, stavite na ulje, dodajte čašu vode i dinstajte dok ne postane penast. Dodajte začin za riblju čorbu i dobro promešajte da ne bude grudvica. Zatim naspite vodu, stavite komade ribe i ostavite da se kuva.
Kad počne da ključa, sklonite čorbu i dodajte so, biber, sok od paradajza, belo vino, ljutu papriku (celu) i malo sirćeta.
Čorbu probajte da biste proverili da li vam se dopada ukus, da li je dovoljno slana... Stavite je opet na vatru i kuvajte dok ne proključa, pa je sklonite sa šporeta.
Kako vi spremate riblju čorbu? Pišite nam u komentarima...
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
Zvezda preuzela dominaciju, radi ono što je Partizan nekada: Peti pehar u nizu i 11-1 u derbijima
Amerikanac zakazao u finalu protiv Zvezde: Da li je ova Obradovićeva odluka koštala Partizan?