EKSKLUZIVNO: Raša Bukvić o seriji "Besa" (VIDEO)

Autor:

Raša Bukvić ekskluzivno za MONDO o seriji koja počinje u nedelju na SuperstarTV kanalu mts televizije! "Ovo je možda najkompleksniji lik kojeg sam do sada tumačio".

EKSKLUZIVNO: Raša Bukvić o seriji "Besa" (VIDEO) Foto: MONDO

Srpski glumac Raša Bukvić, koji već godinama gradi uspešnu karijeru u inostranstvu, prvi put igra glavnu ulogu u domaćoj produkciji, i to u seriji "Besa" koju ćete od 16. decembra gledati na kanalu SuperstarTV mts televizije.

U serijalu "Besa", koji oslikava običaj čvrstog obećanja koje se mora održati i po cenu života, lavirint nepredvidljivih okolnosti ukršta puteve Uroša, običnog čoveka, i Dardana, regionalnog šefa mafije.

Kroz 12 epizoda, svake nedelje od 21h na SuperStar TV (kanal 103 mts TV za Srbiju, Superstar 18 za Crnu Goru i 301 pozicija kanala za Bosnu i Hercegovinu) gledaćemo do koje granice je Uroš, čiju ulogu tumači Radivoje Raša Bukvić, spreman da ide da bi zaštitio svoju porodicu.

Raša je ekskluzivno za MONDO govorio o ovoj ulozi, koju je nazvao možda i najkompleksnijom koju je do sada tumačio. Koliko je Uroš daleko spreman da ode, da bi zaštitio svoju porodicu, ali i o kojim ulogama Bukvić još mašta i šta mu iz Srbije najviše nedostaje, saznajte u intervjuu.

Izvor: MONDO

Serija "Besa" počinje 16. decembra u 21 čas, i prvi je ekskluzivni sadržaj koji ćete moći da gledate na SuperStar TV-u, kanalu koji je za kratko vreme emitovanja postao omiljena adresa svih korisnika mts televizije.

Serija broji oko 200 glumaca sa celokupnog prostora bivše Jugoslavije, kao i inostrane glumce iz Albanije, Velike Britanije i Francuske. Autorski tim na čelu sa rediteljem Dušanom Lazarevićem ("Death in Paradise", "Misfit"...) snimao je seriju "Besa" više od 120 dana, na atraktivnim lokacijama širom Balkana.

U seriji igraju i Miloš Timotijević, Arben Bajraktaraj, a gledaćemo i ovu ekipu: Lana Barić, Milica Gojković, Milan Marić, Greza Paljaska, Radoslav Milenković, Hana Selimović, Marko Janjić, Mensur Safkiju, Boris Milivojević, Ivan Zarić, Sebastijan Kavaca, Kamka Točinovski, Milena Radulović, Slaven Došlo, Boris Kobal, Elizabet Brodić, Dušan Kovačević, Neritan Licaj, Nebojša Dugalić, Mirsad Tuka i mnogi drugi.

Povezano

Sve vesti