"To me izbezumljuje i nemoćna sam!"

Autor:

Pevačica se za MONDO prisetila detinjstva, sumirala prethodnu godinu, ali i otkrila šta je to šta je najviše pogađa u svetu.

19
A- A A+

Jelena Karleuša je napravila pravi spektakl za Novu godinu kada je nastupila na čak dva mesta.

Ona je tom prilikom prekinula tradiciju i pevala je za Novu godinu, ali nije propustila doček sa svojom porodicom, budući da su na njen nastupu bile ćerke Nika i Atina, suprug Duško, kao i majka i svekrva.

Ipak, proslava Nove godine kada je pevačica bila mala nije bila u vezi sa ludim provodom...

"Ja i dan-danas kada ne radim, jako rano idemu krevet, tako je bilo i kad sam bila mala. Nikada nisam mogla da dočekam ponoć... nisam mogla ni deset uveče! Do pola deset maksimalno izdržim, ali momenat kad se ujutru probudim, dotrčim do jelke i nađem moj poklon ispod, te uspomene i taj osećaj nemaju cenu i ništa nije tako lepo kao najiskrenija dečija osećanja za Novu godinu. To uzbuđenje kada ja vidim taj paket ispod jelke je kraj, ne moram ni da ga otvorim, to su momenti koje pamtim", otkrila je Jelena za MONDO i dodala po čemu će pamtiti 2018. godinu:

"Pamtiću po tome da mi se nije desilo ništa ružno. Mislim, ozbiljno ružno, ove sitnice ne računam poput uvreda i pisanja, to ne može da me poremeti. Lično su mi se samo lepe stvari dešavale, i kada je reč o karijeri, i o porodici. Kupili smo novu kuću, preselili smo se, sad smo na dve lokacije Beograd - Kina. Jako lepo sve ide."

JK za Novu: Ne odrađujem tezge, pravim spektakl! (FOTO)

Međutim, neke stvari pevačicu duboko uznemiruju i svakodnevno je pogađaju.

"Pogađaju me društvene pojave i nepravda, ali najviše sam osetljiva na decu i životinje. To me izbezumljuje i tu sam nemoćna, pa koristim popularnost da maksimalno apelujem na to i pomažem i materijalno koliko god mogu, ali ja kao pojedinac sam nemoćna. Moramo svi kao društvo zajedno da delujemo da bismo neke stvari promenili. Nemaština, bolest dece i nepravda koju mi kao ljudi činimo prema životinjama me najviše uznemiruju", zaključila je ona.

Podsetite se MONDO TV priloga za Jelenom:

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti