Irie FM vas zove na koncert!

Autor:

Promocija albuma "Putevi" 15. decembra!

Irie FM vas zove na koncert! Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Beogradski bend Irie FM promoviše album, predstavlja spot i najavljuje koncert!

Stari i novi prijatelji i saradnici, okupili su se da novom singlu "Što ti telo pulsira" daju vizuelni identitet. Pored frontmena Vukašina Markovića, koji je glavni glumac i režiser, a u saradnji sa "Kaktus Media" producentskom kućom, Lazar Bogdanović našao se na mestu direktora fotografije, dok su se Tamara Pjević i Jakša Filipovac pobrinuli za koreografiju.

Bend Irie FM održaće 15. decembra beogradski koncert u Domu omladine, kako bi predstavili novi album "Putevi", koji je svakako obeležio prekretnicu u njihovom radu. Uz već poznate pesme "Kliziš", "Putevi" i "Ljubav što smo stvorili", na albumu će se naći još pet novih numera. U matricama najsavremenijeg zvuka, odličnog i krajnje svedenog teksta, iskrenost ove osmorke osvaja u momentu. Irie FM ističe se kao sastav koji ne pravi kompromise kada je muzika u pitanju što publika prepoznaje i sa poverenjem iščekuje svaki novitet ovih zaljubljenika u muziku.

Specijalnu ponudu CD + karte po povlašćenoj ceni možete poručiti na mascom.rs , a karte za koncert se mogu kupiti preko Eventim-a ili na biletarnici Doma Omladine Beograda.

Pogledajte MONDO TV sa Vukašinom!

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti