Misteriozna smrt kod Trstenika: Bračni par u bunaru

Bračni par iz Poljne kod Trstenika, S. A. (57) i Č. A.(50), nađen je mrtav u bunaru, pod misterioznim okolnostima. Komšije dozvao plač deteta.

6
A- A A+
ivanovo, selo, bunar, vodenica Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija

Tela nesrećnih ljudi prebačena su u kruševačku bolnicu, radi obdukcije, od koje se očekuje da razjasni detalje tragedije, saznaju “Novosti”.

Iza nesrećnih supružnika ostalo je četvorogodišnje dete.

"Komšije u selu su primetile da dete plače, pa je celo klupko počelo da se odmršava, krenulo se u potragu za ljudima", navodi izvor beogradskog dnevnika.

Horor u Čačku: Supružnici nađeni mrtvi

Njihov auto je nađen nedaleko od bunara na potezu između dva sela, sela Stragari i Milutovac, a odmah do auta bili su njihovi opanci. U kolima je bio kupus.

Prema prvim informacijama sa terena, supružnici su nađeni u bunaru, licima okrenutim ka dnu, odnosno ka dole. O njima se za sada zna da nisu bili korisnici socijalne pomoći.

"Mi smo dobili poziv noćas u tri sata da se u Poljni nalazi smrznuto i nezbrinuto dete i naravno, naša dežurna služba odmah je krenula na teren", kaže za “Novosti” Dragojlo Minić, direktor Centra za socijalni rad u Trsteniku.

"Dete je bilo na ćebencetu. Sanitetom je prebačeno na Odeljenje pedijatrije u Kruševcu. Preduzeli smo sve potrebne mere i trenutno se radi na pripremi srodničke porodice iz Bošnjana koja bi treblao da preuzme brigu o detetu".

Auto je navodno dva dana bio parkiran nedaleko od bunara. Istraga je u toku.

Povezano

Sve vesti