mondo.rs

Brzo radi, brže se puni, juri sa 10 GB RAM

Autor:

Sve je bolje, ali je početna cena čak 700 dolara, odnosno evra. Da li je tako skupo ubrzanje opravdano?

Brzo radi, brže se puni, juri sa 10 GB RAM Foto: Promo / OnePlus

Najavili smo to ranije, a sad je zvanično - automobilska kompanija McLaren i OnePlus izbacili su na tržište OnePlus 6T McLaren Edition, koji će koštati od 700 evra. S obzirom na to da se OnePlus “fura“ kao “flagship za narod“ nismo sigurni da je drastičan skok cene opravdan čak i pored dobrih unapređenja.

Svakako tu mislimo na 10 GB RAM memorije i 256 GB skladišta, ali i 30 vati brzo punjenje uređaja, koje bateriju do pola napuni za svega 20 minuta. Sve to, uz potpis automobilske legende košta najmanje 150 evra više u odnosu na OnePlus 6T. Ipak, vi ste krajnji sud, pa nam svakako javite kako vam se čini cena u odnosu na sve što telefon pruža.

Izmenjen je i zadnji panel, da promene ne bi bile sve iznutra, koji je od stakla i prikazuje svoj unutrašnji strukturalni dizajn pod jačim svetlom uvek u drugačijem izdanju, baš kao što se na isti način uvek drugačije presijava i McLaren logotip na donjem delu zadnje maske. Dodat je i trun tzv. “Papaya Orange“ (narandžaste) boje na ivice, koja je prepoznatljiva za ove luksuzne automobile.

Ostatak opcija ostaje nepromenjen u odnosu na OnePlus 6T model.

Telefon će od 13. decembra biti dostupan svuda, osim u Srbiji.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Izvor: OnePlus

Izvor: OnePlus

Povezano

Sve vesti